Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što učiniti

'Poseksao sam se s poznanicom nakon izlaska, a sada mi je otkrila da je trudna'

Shutterstock
19.10.2020.
u 20:51

Nekoliko čašica alkohola previše i oboje su se našli u stresnoj situaciji.

Anonimni muškarac obratio se za savjet psihoterapeutkinji Deidre koja odgovara na probleme putem portala The Sun. U svojem pismu joj je ispričao kako je vrlo mlad, tek su mu 24 godine, a već bi trebao postati otac.

Naime, on i jedna poznanica našli su se u istom društvu tijekom jednog izlaska u pub, a nakon zabave i plesanja predložio je da ju otprati kući. "Pozvala me unutra, počeli smo se ljubiti i na kraju smo završili u krevetu. Htio sam staviti zaštitu, ali rekla je kako pije pilule i da ne trebam brinuti da će ostati trudna. Nakon toga se nismo više čuli, a ostao sam u šoku kada mi je pozvonila na vrata s pozitivnim testom za trudnoću.", ispričao je i zamolio psihoterapeutkinju da izbjegne savjetovanje o korištenju zaštite. "Taj dio su odradili roditelji."

Najstariji par na svijetu 😍 Ona ima 104, on 110 godina, a prije 80 godina njihove obitelji nisu podržale vjenčanje!

Djevojka mu je rekla da je dijete vjerojatno njegovo, ali i da se samo dvije noći nakon seksala s drugim muškarcem. "Rekla je i da ne traži ništa od mene, samo smatra da je u redu da znam. Zadržat će dijete i podržavam tu odluku, ali ne želim ga viđati samo vikendima. Uvijek sam zamišljao da imam obitelj i da sam u vezi ili braku s majkom svoje djece."

Napomenuo je i kako ona već ima dvoje djece koja žive s njezinom majkom.

Deidre se odmah osvrnula na to i rekla kako je očito da im nije mogla pružiti normalnu obitelj i dom. "Koliko je realno da će to moći napraviti ovaj put? Odluka hoće li zadržati dijete ili ne je na njoj, ali moraš obaviti jedan ozbiljan razgovor i reći joj sve to. Pitaj ju je li zaista spremna. Budi nježan i blag, sigurno joj nije jednostavno. Također, DNK test će dokazati tko je otac, ti ili taj drugi muškarac."

Žena prodaje gole fotografije za deset dolara, a buni se oko seksizma u zajednici

1/3

Komentara 9

BO
bolnaistina
21:05 19.10.2020.

Veliju poslije j.....a, nema kajanja.

AD
adminka
06:16 20.10.2020.

i sam naslov je dovoljno plitki, zakaj da čitam ostatak gluposti?

MM
Marljivi mrav
07:02 20.10.2020.

Ima film snimljen isti... pa zar ništa ne nauče?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije