Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedrima oko svijeta

Posada jedrilice HIR 3 oplovila Capo Otranto i izašla iz Jadrana

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
24.06.2018.
u 23:14

Odvažni hrvatski morepolovci krenuli su na put oko svijeta 10-metarskom jedrilicom s kojom je 1982. Mladen Sutej takodjer oplovio svijet

Posada jedrilice HIR 3 javila se izvatkom iz brodskog dnevnika:

22.6.2018, 08:00h oplovili smo Capo Otranto i izašli iz Jadrana, a tek oko 6 sati kasnije smo prošli Santa Maria di Leuca i skrenuli prema Messinskom prolazu.

Foto: Promo

Naravno da ne ništa ne može proći bez teške orce..  Ante nas je počastio s palačinkama, ali Bojo nam je svejedno tužan jer mu se kod Otranta jutros nekoliko metara od broda otkačila tuna od 30+ kila. Ja se pitam šta bi s njom da smo ju kojim slučajem uspjeli izvuči...

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije