Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rodila u kadi

Porodio je suprug nakon što su je iz rodilišta poslali kući jer je došla prerano?!

Screenshot/ abc news
18.09.2019.
u 12:54

Rodila sam zdravog dječaka i zato nisam toliko ljutita. Da su se stvari zakomplicirale, mislim da bi cijela situacija bila nešto drukčija, iskrena je LeAnne.

LeeAnn Beinaime iz Portsmoutha u Engleskoj osjetila je jake trudove i otišla u bolnicu jer je mislila kako je vrijeme za porod. Na njezino iznenađenje, iz bolnice su je poslali doma, uz napomenu da se vrati tek kada neće moći hodati i govoriti od bolova, a na kraju je rodila doma u kadi. Porod je izveo njezin muž Leo. 

Foto: Screenshot/ abc news

U bolnici su čekali četiri sata da dođu na red, a tada su im rekli da su prerano stigli. Vozili su se pola sata do kuće i ne znajući što ih čeka. 

"Da mogu sve ponoviti, napravio bih neke stvari drukčije. Sjedili bismo u čekaonici bolnice i ne bismo otišli. Stavili bismo šator tamo i kampirali", rekao je suprug za Metro. 

LeAnne je, kada su stigli doma, osjetila sve jače trudove koje je pokušala odgoditi dok ne dođe hitna pomoć. Ipak, nije mogla čekati dulje i Leo je morao pomoći. Sjela je u kadu, a Leo je nazvao hitnu i čekao uputstva. Sve se događalo vrlo brzo i instinktivno.

"Rodila sam zdravog dječaka i zato nisam toliko ljutita. Da su se stvari zakomplicirale, mislim da bi cijela situacija bila nešto drukčija", rekla je LeAnne.

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije