Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI PODATCI

Pornhub analizira Hrvate: Stanovnici ovih gradova su najaktivniji

pornići
Thinkstock
05.06.2018.
u 17:15

Na svaki posjet Porhubu potrošimo 10 minuta i 13 sekundi, tamo smo najčešće ponedjeljkom, a u odnosu na ostale zemlje među vodećima smo po broju žena koje gledaju porniće.

Iako nas je manje od četiri milijuna, prema vremenu koje provodimo na Pornhubu, Hrvati su u 'gornjem domu' i nalaze se na 53. mjestu na svijetu, prenose 24sata.

Na svaki posjet Porhubu potrošimo 10 minuta i 13 sekundi, tamo smo najčešće ponedjeljkom, a u odnosu na ostale zemlje među vodećima smo po broju žena koje gledaju porniće. Podaci detaljne analize Pornhuba pokazuju da su najaktivniji gledatelji iz Šibensko-kninske županije i iz Istre. Najmanje vremena uz razne porno uratke provode Ličani, 105 sekundi manje od prosjeka. 

Najmanje pornića gledamo petkom, na prvom mjestu po pretraživanju je tradicionalno 'jeb...', dok su na drugome 'milf', a na treće mjesto ugurala se popularna igra Fortnite.

Prilikom analize popularnosti kategorija, Pornhub je već prije otkrio da Hrvati najviše vole gledati starije žene, ali ova analiza otkriva da slijede MILF, lezbijke i akcija u troje. Iz nekog razloga 88 posto više od prosjeka gledamo i porniće sa Čehinjama. 

U Republici Hrvatskoj 35 posto žena posjećuje Porhub, što je za čak devet posto više od svjetskog prosjeka. Analiza je otkrila i da 66 posto Hrvata porniće gleda preko mobitela, dok samo 30 posto njih za to koristi računala. 

pornići
1/12

 

 

 

Komentara 18

Avatar pendreck
pendreck
17:28 05.06.2018.

..i sve to jos i besplatno :-)

DU
Deleted user
18:34 05.06.2018.

Jedino nekako ne vjerujem da 35% žena u RH gleda porniće... Nego, nije li protuzakonito ovo istraživanje, s obzirom na GDPR?

Avatar bujko_veliki
bujko_veliki
19:47 05.06.2018.

Ja najviše volim one s debelim plavušama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije