Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Popravite svoj sluh 100% u 28 dana i ponovno uživajte u životu

sluh
10.12.2022.
u 06:00

Baš kao i gospođa Ivona iz Splita, koja je bila gluha kao top, a sada čuje bolje nego kad je bila mlada djevojka.

Gospođa Ivona jedna je od prvih korisnica revolucionarne makromolekularne formule koja stimulira i obnavlja sve slušne stanice u 28 dana. Zahvaljujući tome, omogućuje da čujete čak i šapat u prepunom autobusu ili nejasan razgovor preko telefona. I sve to bez neudobnog slušnog aparata.

Kako je gospođa Ivona vratila sluh?

Ovu novu formulu za obnovu sluha sam upotrijebila slučajno - kaže gospođa Ivona. U trgovačkom centru mi je prišla simpatična gospođa s lecima. Nisam dobro čula što mi je govorila. Uzela sam letak, misleći da je riječ o jogurtima. Poslije toga je kći vikala na mene kako ponovno ne čujem što mi je rečeno i odgađam kupovinu.

Slušni aparat mi se stalno kvari - škripi i pucketa, zaglušuje ljude. Umjesto da pomogne, samo pogoršava stvari. Zato slušam svoju kćer. S tim aparatima uvijek nešto nije u redu. Ne znam osobu koja bi bila zadovoljna njima. Žuljaju, strše iz ušiju i ljudi čudno gledaju... Radi mira u kući sam sakrila letak i krenula za kćerkom.

Ova metoda mi je potpuno popravila sluh

Kod kuće se ispostavilo da je to bio poziv da se testira nova makromolekularna formula za sluh. Iskoristila sam to. Nakon tjedan dana korištenja ove metode čula sam puno bolje. Testovi su pokazali da sam vratila 56% sluha u tjedan dana i 78% nakon dva. Kasnije je bilo sve bolje.

Bila sam sretna, ali i... u nevolji

Sad sam čula stvari koje ranije nisam čula. Prvi put nakon dugo vremena čula sam se sa sestrom telefonom i normalno slušala radio, a da nikome ne zagorčavam život. Moj unuk tinejdžer psovao je tiho preda mnom. Zaprijetila sam prstom i objasnila mu da to nije dopušteno.

Ali najvažnije je bilo nešto drugo! Jednog dana, dok sam izlazila iz kuće, čula sam čudno zujanje iz kuhinje. Ispostavilo se da je kći ostavila lonac na plinu i otišla u kupovinu. Strašno je i pomisliti što bi se dogodilo da sam još uvijek gluha kao prije. Mogla bi izgorjeti cijela kuća!

A onda sam čula da me voli!

Najbolje je došlo kasnije. Čula sam razgovor koji nikad neću zaboraviti. Sin i kći su tiho razgovarali dok sam prolazila pored. S mojim starim, lošim sluhom sigurno ne bih mogla čuti ovaj razgovor. Ali sada sam sve čula. I to je bio jedan od najljepših trenutaka u mom životu. Čula sam: “Jako je VOLIM. Moram pomoći svojoj majci oko tog sluha”. Uletjela sam u kuhinju sva sretna. - Ali ja vas čujem! Čula sam vas – počela sam razgovarati s njima. - Popravila sam sluh. I ja vas volim! Toliko želim normalno razgovarati s vama.

Bila sam kao nova

Sada mogu u potpunosti uživati u svom obiteljskom životu. Sjedimo zajedno za stolom i razgovaramo. A sve to zato što sam povratila svoj sluh - u samo 28 dana. Učinila sam to. I Vi možete popraviti svoj sluh za 28 dana.

Ako želite vratiti 100% sluha u 28 dana, možete upotrijebiti Formulu za obnovu sluha sada. Ovo je prilika da je dobijete uz dobar popust. Broj mjesta je ograničen, stoga ne oklijevajte i steknite subvenciju već sada i vratite sluh za 28 dana.

Kliknite ovdje kako biste se prijavili za subvenciju i vratili sluh za 28 dana

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije