Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakao u krevetu

Popne li se živa na termometru preko 35, muškarcima pada libido

seks
22.07.2010.
u 15:22

Muškarcima tada nedostaje snage da do kraja obave seksualni čin, a razni stimulansi poput alkohola mogu samo napraviti još veću štetu.

Visoke temperature djeluju destimulirajuće na seksualni život muškaraca. Naime, istraživanje ruskih znanstvenika, kako piše Pravda, dokazuje da zbog visokih temperatura muškarci češće zakazuju u krevetu jer libido nije imun na vrućine.

– Kada je temperatura viša od 35 stupnjeva, muškarcima nedostaje snage da do kraja obave seksualni čin, a razni stimulansi, poput alkohola, duhana, kave, cigareta, ali i Viagre, mogu samo napraviti još veću štetu – istaknuo je Roman Antimonovič.

Ključne riječi

Komentara 15

SM
smjeskoh
16:08 22.07.2010.

Ma, kakve vrućine? Ako među ruskim znanstvenicima ima neka zgodna Ruskinja, predlažem joj da me testira, pa da vidite demantija.

KR
krilnik2
18:51 22.07.2010.

Ova fofografija kao da je iz Holiwooda. Politicki korektna doza brineta i plavusa!

OB
-obrisani-
20:26 22.07.2010.

Jer naše žene su tako vrijedne truda... Ma žali bože vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije