Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna što želi!

Popis želja za Božić jedne desetogodišnjakinje: 'Chanel torbica, novi iPhone, 27 tisuća kuna...'

Shutterstock
15.11.2019.
u 15:53

Desetogodišnjakinja je poželjela od Djeda Božićnjaka više toga, a napisala je popis preko cijelog A4 papira.

Tražila je tako odjeću, lutke, šminku, ali i poklone kao što su živi zec i novi mobitel, piše Metro. A ispod pogledajte popis:

Poželjela je, između ostalog, Chanel torbicu, Gucci natikače, Go Pro, novi iPhone, Puma tenisice, parfem, deterdžent za pranje rublja, odjeću za zeca, budilicu, nove plahte, ali i 4000 dolara, odnosno oko 27000 kuna i još mnogo toga. 

Sve je na svojem Twitter profilu podijelio njezin tata i napisao je: "Moja kćer od deset godina je sigurno poludjela sa svojim božićnim željama." 

Objava ima preko 3 600 komentara i preko 84 000 likeova. Samo neki od komentara su: "Pravi zec, da se slučajno ne bi zamijenio za plišanca", "Ima skup ukus", "Što će napraviti s toliko novaca?", "Mislim da se planira odseliti", "Zna točno što želi i kako to tražiti".

Pogledajte čovjeka koji već 47 godina prodaje kestene na Cvjetnom trgu: 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mentat
Mentat
16:06 15.11.2019.

Ne zna ispravno napisati, ali zna marke. Dobila bi lopatu za snijeg i rukavice da je moja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije