Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramotio se...

Pokušao je pronaći ljubav online, ali je napravio veliku grešku: Otvorio grupni chat sa 60 djevojaka!

TikTok
03.03.2021.
u 10:30

Nakon što je Alaina video podijelila na TikToku, brzo je prikupila više od milijun pregleda, a mnoge je nasmijala Isaacova pogreška

Mnogi su baš online uspjeli pronaći ljubav svog života, i to tako što su istovremeno kontaktirali više potencijalnih partnera, a onda bi im se s jednim i posrećilo.Jedan je muškarac, pod imenom Isaac, pokušao napraviti istu stvar, ali je napravio jednu veliku pogrešku. Naime da 'ne gubi vrijeme' i da svoj seksi selfi ne šalje jednoj po jednoj, slučajno je pokrenuo grupni chat sa čak 60 djevojaka, piše Mirror.

Savjet za roditelje: Djecu volite bezuvjetno i onda kada nisu najuspješnija!

1/2

Jedna od njih, Alaina, podijelila je ovo iskustvo na TikTok-u gdje je rekla da su žene u grupi ubrzo shvatile da Isaac istovremeno razgovara sa svima. On se svim djevojkama skrušeno ispričao, a dodao je i da će sad 'preispitati neke svoje životne odluke', no srećom djevojke nisu bile uvrijeđene - štoviše, Alaina je rekla da su neke čak postale i prijateljice nakon što su se bolje upoznale.

- Drage sve, žao mi je zbog mojih postupaka. Otišao sam na kasni noćni trening i došao na groznu ideju da djevojkama privatno pošaljem svoju fotku i objavu ali sam, kao što znate, umjesto toga stvorio grupu. Ovo je uistinu sramotno i ​​žao mi je zbog onih koje sam povrijedio. Učim iz ove pogreške i preispitat ću neke svoje životne odluke. A uskoro ću prirediti i ‘vrijeđajte Isaaca’ online zabavu na koju ste sve pozvane - napisao im je mladić.

Nakon što je Alaina podijelila video o tome na TikToku, brzo je prikupila više od milijun pregleda, a mnoge je i nasmijala Isaacova pogreška.

- Zašto zvuči kao da ga je mama natjerala da pošalje ovu ispriku? - našalila se jedna korisnica, dok se druga pitala 'Kako uopće prati sve te djevojke?'

@alainadevries

the story of 60 new best friends... #thirsttrapgonewrong #fyp #foryou

♬ Oh No - Kreepa
 
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:35 03.03.2021.

tesko je naci pravu haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije