Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila na internetu

Pohvalila se na internetu haljinom za vjenčanje pa doživjela kritike: Ne možeš u takvoj haljini

Foto: Mumsnet
15.02.2019.
u 12:44

Fotografiju je objavila na forumu Mumsnet i uz nju napisala: "Imam ovu haljinu u ormaru i namjeravam je odjenuti za prijateljičino vjenčanje uz crne cipele i crnu torbicu. Bit ću samo na večeri."

Odabir savršene odjevne kombinacije za vjenčanje uvijek je težak zadatak, posebice ako si ne možete priuštiti si odlazak u šoping.

Kao da to nije dovoljno, jedna je žena "zaradila" popriličan broj kritika nakon što je objavila fotografiju haljine koju je kupila za jedan dobrotvoran event i željela bi je iskoristiti i za vjenčanje svoje prijateljice. 

Fotografiju je objavila na forumu Mumsnet i uz nju napisala: "Imam ovu haljinu u ormaru i namjeravam je odjenuti za prijateljičino vjenčanje uz crne cipele i crnu torbicu. Bit ću samo na večeri."

Foto: Mumsnet
Foto: Mumsnet

No nije bilo potrebno mnogo vremena da žene krenu komentirati kako je haljina zaista lijepa, no sasvim neprimjerena za proslavu vjenčanja. Problem je u boji, napisale su žene koje smatraju kako zaista nije u redu na nečije vjenčanje doći u bijeloj haljini. Ta je boja rezervirana samo za mladenku.

"Boja je problem iako je haljina sama po sebi prekrasna. Sačuvaj je za neku drugu priliku, ne za nečije vjenčanje."

S tim komentarom složile su se i druge žene napominjući kako je haljina prekrasna, no problem je boja. 

"Nemoj biti takva žena", napisala joj je jedna od korisnica te društvene mreže. 

Pogledajte i video Ples mladenke i oca koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije