Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dizajnerski dvojac

Pogledajte zavodljivu Nives Ivanišević u novoj modnoj kampanji ELFSA

Nives Ivanišević u modnoj kampanji ELFSa
Foto: Danijel Galić
1/6
28.03.2018.
u 14:24

U najnoviju modnu avanturu upustila se i Nives Ivanišević, glavno lice najavne kampanje koja otkriva prve komade kolekcije za žene i muškarce za sezonu proljeće/ljeto 2018.

Uzbudljivo modno putovanje u kojem se isprepliću elementi različitih epoha riječi su kojima se najbolje može opisati najnovija eklektična kolekcija Timeless dizajnerskog dvojca ELFS.

Nakon dvije velike i uspješne samostalne revije ELFSI najavljuju novo modno druženje 7. travnja 2018. godine, u jedinstvenom ambijentu Botaničkog vrta PMF-a u Zagrebu. U najnoviju modnu avanturu upustila se i Nives Ivanišević, glavno lice najavne kampanje koja otkriva prve komade kolekcije za žene i muškarce za sezonu proljeće/ljeto 2018.

Foto: Danijel Galić
Foto: Danijel Galić

ELFSI po prvi puta pripremaju dnevni modni spektakl po uzoru na svjetske modne metropole gdje se revije održavaju u jutarnjim ili popodnevnim satima. Iako poznati po cvjetnim uzorcima koji se često protežu njihovim ženskim i muškim modelima, najnovija
kolekcija se odmiče od cvijeća na odjeći no dečki su zato odabrali pravi cvjetni ambijent, zagrebački Botanički vrt.

Nives Ivanišević u modnoj kampanji ELFSa
1/5

“U kolekciji se spajaju otmjeno i senzualno, formalno i odvažno, romantično i strogo stvarajući bezvremenske komade koji slave ženstvenost. Inspiracija za kolekciju bila nam je vizija žene koja je svjesna da se moda i stilovi mijenjaju zbog nje“, izjavio je Ivan
Tandarić. Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija sandala, tenisica, natikača s potpisom dvojca ELFS kao i ručno rađene kožne torbe te trendi jakne od brušene kože koje će sjajno upotpuniti sve modne kombinacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije