Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se iz Slovenije u Ameriku

Pogledajte snimku: Psić se onesvijestio od sreće nakon ponovnog susreta s vlasnicom

screenshot
18.01.2019.
u 10:19

Šnaucer Casey nije mogao biti sretniji kad se Rebecca vratila kući nakon dvije godine

Rebecca Svetina i obiteljski psić Casey najbolji su prijatelji već devet godina, ali njihova je "veza" dugo vremena bila "na daljinu". Dok je bila studentica, često je putovala s faksa kući kako bi vidjela psa i obitelj. Prije deset godina odlučila je iz Amerike otputovati u Sloveniju, jer su se njeni baka i djed preselili iz Slovenije u Ameriku 1908., a na putovanju je upoznala svog supruga i vjenčali su se prošle godine. Nakon što se ona i psić nisu vidjeli dvije godine, vratila se u posjet, a psić Casey nije mogao biti sretniji! 

Foto: screenshot/facebook

I obitelj je bila sretna, ali ne kao pas koji je ukrao show. Kako kaže njena obitelj, a prenosi Powerfulmind.co, Casey je vrlo odan psić i obožava ih. Poznata je po tome da svakog gosta vrlo srčano pozdravlja, bilo da ga nije vidjela nekoliko tjedana ili samo par sati. 

Pogledajte reakciju u videu...

No svi priznaju kako Casey nikada nisu vidjeli da se ovako veseli. Video ponovnog susreta snimio je Rebeccin suprug Miha Svetina kako bi ga mogao pokazati svojoj obitelji u Sloveniji, no mnogo više ljudi, milijuni njih, pogledali su video na YouTubeu
Članovi obitelji rekli su kako su se zapravo malo i prestrašili reakcije psa. "Zabrinuli smo se, mislili smo da je doživjela srčani udar ili neki napadaj..."

Kad je psić prestao vrištati od sreće, srušio se na pod, a nakon svega odveli su Casey kod veterinara, no nije bilo problema. Izgleda da mu je bilo samo malo previše – ljubavi. 

Koliko se djevojke rođene 90-ih sjećaju hrvatski dance hitova iz tog vremena?

 

Ključne riječi
pas

Komentara 3

NE
Neonacionalist
10:55 18.01.2019.

Pa sad da životinje nemaju osječaje .

FU
furest
11:47 18.01.2019.

jos je Jonny Cash davno prije ustvrdio" da pas je covjekov najbolji prijatel "ako covjek nema nista bolje i to nesto govori o onima kojima su psi ispred ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije