Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvan `okvira`

Pogledajte kolekciju nakita sa zubima od vepra i staklenim okom

NOVA KOLEKCIJA NAKITA LAPIDARIUM INSPIRIRANA OPEROM
Foto: PR FOTO
1/4
24.08.2018.
u 12:21

Zbog prolaznosti trendova čini se kao da nakitu nedostaju kvalitete istine i idealne ljepote koje umjetnost često prisvaja.

Nakit, kao dio mode, često se smatra površnim i materijalnim u usporedbi s umjetnošću koja se smatra vječno lijepom, i po svojoj prirodi, duhovnom. Zbog prolaznosti trendova čini se kao da nakitu nedostaju kvalitete istine i idealne ljepote koje umjetnost često prisvaja. 

Josip Tešija i Juraj Vuglač posjetili su budući dom operne dive Dubravke Šeparović Mušević i opremljeni unikatnim nakitom iz Lapidariuma krenuli su u potragu za umjetnosti.

NOVA KOLEKCIJA NAKITA LAPIDARIUM INSPIRIRANA OPEROM
1/4

Industrijski proizveden nakit nema umjetničku vrijednost, ali unikatni komadi čija pažljiva izrada iziskuje koncentraciju, vještinu i vrijeme su umjetnička djela, u novoj kolekciji izrađeni od srebra, bakra, zubi vepra i staklenog oka.

Ti komadi nositelju daju novu osobnost i sigurnost kojom se tu osobnost usudi izraziti. Fotografije izašle iz ove suradnje pokazatelj su različitih osobnosti koje Josip kao model izražava nošenjem različitih komada umjetničkog nakita. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
12:48 24.08.2018.

Majke ti, znaju li vam novinari gramatiku? Gdje ih nalazite? Zubi od vepra? Što, zubi načinjeni od vepra ili veprovi zubi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije