Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni trendovi

One su IN! Pogledajte u kojim su kombinacijama zablistale poznate dame na predstavljanju nakita

Poznate dane kolaž
Foto: John Pavlish
1/15
07.06.2014.
u 10:17

Kožne hlače, uvijek IN mala crvena haljina ili must- have ove sezone kombinezon? Dame su zablistale u svojim kombinacijama i otkrile kako pomno prate modne trendove.

Sinoć je u zagrebačkoj galeriji Velvet predstavljena nova kolekcija nakita "Post tenebras lux" draguljara Deana D., a kolekciju su među prvima razgledale mnoge poznate dame.

Kožne hlače, uvijek IN mala crvena haljina ili must- have ove sezone kombinezon? Dame su zablistale u svojim kombinacijama i otkrile kako pomno prate modne trendove. Nakit koji spaja mediteranski duh, beskompromisnu kvalitetu i pariški chic razgledale su Iva Visković, Nataša Janjić, Ivana Roščić, Mara Bratoš, Nera Stipičević, Leona Paraminski, Kristina Krepela, Suzy Josipović, Loredana Bahorić i mnogi drugi.

Umijeće dizajniranja nakita Dean D. izučio je na prestižnoj pariškoj školi Afedap i usavršio znanje stažiranjem kod poznatog francuskog dizajnera nakita Jeana Grisonija. Osim što je jedan od rijetkih kojem ispred titule dizajnera nakita stoji “diplomirani”, Dean je autor s prepoznatljivom, znalački pročišćenom estetikom, perfekcionist koji ništa ne prepušta slučaju.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Njegove raskošne kreacije od bisera, koralja, žada, oniksa i gorskoga kristala slavljene su u medijima i iznimno cijenjene među modnim znalcima i klijentima istančana ukusa.

>>Znate li kako kombinirati i nositi modne detalje? Uzmite šal, maramu, nakit...

>>Zavirite s nama u radionicu i pogledajte kako nastaje hrvatski nakit

Komentara 2

DU
Deleted user
13:31 07.06.2014.

poznate dame, ahahaaaaaa ajde uzmite slike ovih "poznatih" dama pa prosetajte ulicama rima parisa londona munchena frankfurta los angelesa new yorka.......pa pitajte ljude znajuli ko je na slici, da poznate dame, ahahaaaaaa, bice I u albaniji, moldavi I na kosovu imaju poznate dame

ST
strsljen2013
13:09 07.06.2014.

A gdje su poznate dame?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije