Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice na Pagu

Ovako se pripremaju kandidatkinje za Prvi izbor Miss Supranational Hrvatske

miss sporta
Foto: Tomislav Beroš
1/13
05.06.2016.
u 16:17

Izbor Miss Supranational postoji već sedam godina i trenutno je po kvaliteti i organizaciji odmah uz bok Miss Svijeta i Miss Universe

Prvi izbor Miss Supranational Hrvatske održat će se u četvrtak, 9. lipnja na bazenu hotela Luna Island na otoku Pagu. Finalistice, njih 15 već se od prošlog petka nalaze u ovom prelijepom hotelu na pripremama, a doputovale su autobusom Vincek.

Našlo se vremena i za slobodne aktivnosti. Tako su djevojke posjetile stoljetni lunski maslinik bile su na izletu brodom Eufemija, opuštale su se na partijima u klubu Cocomo. Po bjednica će stjeći pravo sudjelovanja na svjetskom izboru koji će se 2. prosinca održati u poljskom gradu Krynica Zdroj. Inače, izbor Miss Supranational postoji već sedam godina i trenutno je po kvaliteti i organizaciji odmah uz bok Miss Svijeta i Miss Universe.

Djevojke će se na finalnoj večeri predstaviti u čak sedam izlaza (kožna galanterija Galko; dnevna odjeća butika Fabijana; kupaći kostimi Pletix, uz koje će djevojke nositi sunčane naočale Missoni i Vivienne Westwood, te torbe i šeširići Paleno; dnevna odjeća butika Lu Lei; dnevna odjeća Bianco Nero, uz koje će nosiit nakit Bead ItOn; večernje haljine i vjenčacice Mistic Exclusive) iz koje će se nositi nakit zlatarnice Roginić).

Zahvaljujući proizvodima St. Tropez djevojke će izgledati preplanulo. U zabavnom dijelu programa nastupit će Jasmin Stavrros i glazbeni sastav Barabe. Program će voditi Davior Garić, Hana Tabaković, Paula Jelinek i Maja Lena Lopatny.

>>Pobjednica Petra Bojić želi upisati ekonomiju, a velika joj je strast i fotografija

Komentara 2

Avatar ivo587
ivo587
16:49 05.06.2016.

Kužim sad muslimane zašto pokrivaju kompletno žene. Da se ne bi razbahatile da mogu ucjenjivati nekoga radi ljepote koja je Bogom dana. Zato muđosi se množe ko zečevi, a mi uz svu seksualizaciju izumiremo jer su žene bahate i mislele da mogu birati na osnovu ljepote a ne pameti.

DU
Deleted user
18:09 05.06.2016.

Lutka bez trunke ideje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije