Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo normalno

Pogledajte kako izgleda novo kino u Japanu u kojem se održava fizička udaljenost: Je li ovo budućnost?

itm_nlab/Twitter
14.04.2021.
u 13:30

Htjeli su da ljudi i dalje uživaju u filmovima, ali da budu sigurni.

Kino AEON u Japanu prilagodilo se novom normalnom načinu života koji je posljedica koronavirusa. 

Kako bi posjetitelji mogli bez straha od zaraze uživati u gledanju filmova, osmislili su nova sjedala - 1,5 metar su veća od prethodnih, a sa svake strane imaju drveni okvir koji štiti od zaraze i kontakta s osobom pokraj, prenosi UNILAD.

Osim što su sigurnija, ova sjedala su komfornija i udobnija jer sa jedne strane gosti mogu odložiti hranu i piće na malu klupicu. 

Foto: itm_nlab/Twitter

"Želimo da uživate u filmu, ali da se istovremeno osjećate sigurno i udobno. Zato smo osmislili nova sjedala koja osim toga pružaju i privatnost", poručili su iz kina. 

Japanci su zasada jedini koji su osmislili ovako nešto, još nije poznato čeka li ovo i nas i je li ovo zapravo budućnost.

Novo normalno i prilagodba na virus državu je koštao 32 milijarde kuna:

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije