Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne podliježe trendovima

Pogledajte kakav je spektakl priredio Zigman i uveo nas u Schwarzkopf Cro a Porter

Juraj Zigman
Foto: Goran Matijašec
1/46
15.10.2015.
u 09:20

Juraj je ponovo potvrdio je status enfant terriblea domaće modne scene. Presjekom radova kroz čak 20 sezona pokazao je kako njegov dizajn ne podliježe trendovima

Najkreativnije ime hrvatske modne scene Juraj Zigman priredio je spektakularni presjek svojeg višegodišnjeg rada.

U povodu premijernog  predstavljanja novog DS 4 i DS 5 u Hrvatskoj, marke Citroën i DS pripremile su poseban show  za svoje goste i odabrane fashioniste, Zigman je predstavio retrospektivu svojih posljednjih 20 kolekcija.

Senzacionalna revija održala se u Haubi@Laubi – prostoru  koji odiše industrijskim chickom. Brojne poznate osobe došle su popratiti ovaj jedinstveni  događaj održan pod kreativnom palicom umjetničkog direktora Viktora Drage, koji je svojevrsna uvertira u predstojeći Schwarzkopf Cro a Porter.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj prilici podsjetili smo se sjajnih trenutaka iz Zigmanove višegodišnje karijere.

Juraj je ponovo potvrdio je status enfant terriblea domaće modne scene. Presjekom radova kroz čak 20 sezona pokazao je kako njegov dizajn ne podliježe trendovima.

Kako je sam izjavio, bilo mu je iznimno bitno pokazati kako se prve kreacije bez problema mogu kombinirati s novijima te je pokazao kako uvijek ostaje vjeran vlastitoj estetici i viziji.

– Pripremajući ovu reviju više sam se naradio nego stvarajući novu kolekciju. Uživao sam pregledavajući stare kolekcije i kombinirajući moje prve modele sa zadnjima. Oduševljen sam reakcijom posjetitelja i tek sam sad postao svjestan kako sam sve ove godine ostao svoj i nisam bio rob trendova. Drago mi da se svi moji modeli međusobno nadopunjuju te time stvaraju jednu potpuno novu modnu priču, ali uvijek s mojim potpisom – izjavio je Juraj Zigman.

Godine 2007. debitirao je na Cro A Porteru i od tada neprestano oduševljava hrvatsku javnost. Njegov dizajn rado odjevaju poznate dame stoga ne čudi što ovu modnu poslasticu nisu htjele propustiti Nikolina Ristović, Ana Rucner, Tihana Harapin Zalepugin, sestre Boudoir, braća Sinković, Maja Lena Lopatny, Mia Kovačić, Miran Kurspahić te mnogi drugi. 

Prostor Hauba@Lauba poslužio je ovu večer kao idealan ambijent u kojem je Zigman prikazao svu svoju čarobnost i kreativnost, a Viktor Drago iznova nas je oduševio pobrinuvši se da događaj bude na najvišoj produkcijskoj razini. Iz tog razloga s nestrpljenjem iščekujemo današnji početak Schwarzkopf Cro A Portera i nove modne poslastice ove sezone.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije