73 18°C
 • Avatar dr. Evil
  dr. Evil:

  Podstanar promijeni bravu, prestane plaćati režije i prijavi na policiju vlasnika stana da ga ovaj uznemirava i traži zabranu prilaska ... nije horor, dobrodošli u Hrvatsku.

 • Kashones:

  Bio sam podstanar na Novom Zelandu , a sad u Norveskoj. Postoji zajednicki racun na kojeg se stavlja polog u visini dvije mjesecne rente ( skup sport) i koji se vraca podstanaru nakon izlaska iz kuce , ili stan u ... prikaži još! u cijelosti ako je sve u redu , a svi racuni glase na podstanara . Probleme u kuce rijesava stanodavac kojeg si obavezan pozvati ukoliko se nesto desi. Daleko od toga da su i dolje i gore bez problema, ali se oni u pravilu javljaju kad se zeli izbjeci zakon.

 • Masnica3:

  Ja imam podstanarku 8 godina u stanu. Prijavljen porez, ona uredna, pedantna kao da sam sama u stanu. Odrzavanje sve mi odradimo, platimo, bojler servisiram. Zadovoljstvo na obostrano zadovoljstvo. I najam ne mjenjam dokle got mi je ona u stanu, ... prikaži još! svih ovih 8 godina na dalje. Bolje manje i mir. Ima svakakvih i stanodavaca i podstanara. Datum placanja koji njoj pase u odnosu na primanja. Mjesec dana je uvijek isto bilo 1. Ili 10. Ili 15.

Još iz rubrike Lifestyle

TREBALI BISTE SE ZABRINUTI

Jeste li znali da je pušenje pet cigareta dnevno isto kao da zapalite cijelu kutiju?

Emirates
PROMO

Putnicima Emiratesa besplatan posjet vodenom parku Atlantis Aquaventure i akvariju The Lost Chambers Aquarium u Dubaiju

Sol
Vrlo zanimljivo

Jeste li znali da sol može pomoći u borbi protiv puževa i mrava, a služi i za čišćenje tvrdokornih mrlja?