Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijala mnoge

Podijelila svoj najsramotniji trenutak: Konobar je samo htio nešto sa stola, a ona ga - zagrlila!

TikTok
11.03.2021.
u 10:30

Tad joj još ništa nije bilo neobično, a onda je pogledala video koji je snimila njezina prijateljica i počela se crvenjeti

Vjerojatno smo se svi bar jednom u životu osramotili pred drugima, no jedna se djevojka osramotila pred cijelim restoranom, i to na svoj rođendan. Na TikToku je tako podijelila ‘najsramotniji trenutak u životu’ , a njen je video pogledalo više od dvanaest milijuna ljudi, prenosi Mirror.

Elizabeth je naime u restoranu s par prijatelja slavila svoj rođendan kad se im je do stola prišao konobar. Počeo je navijati i pjevati s grupom njenih prijatelja, pa se nagnuo po svijeću za tortu, a ona je pomislila da je želi - zagrliti.

@elizabethao037

By far the most embarrassing moment of my life! ##QuickerPickerRapper ##fyp

♬ original sound - Amir Yass

Nagnuo se preko njezine stolice, a Elizabeth je brzo obavila ruke njemu oko vrata i čvrsto ga zagrlila. Tad joj još ništa nije bilo neobično, a onda je pogledala video koji je snimila njezina prijateljica...

Majstor kuhinje upozorava: 'Ako ovo vidite na meniju, odmah napustite restoran'
1/4

Taj je video na TikToku mnoge nasmijao, a neki su čak priznali i da se 'na njenom mjestu nikad ne bi vratili u taj restoran'.

- Ovo su stvari o kojima razmišljaš u tri ujutro kada ne možeš spavati - napisala je jedna korisnica u komentarima, a druga je slavljenicu pokušala utješiti s riječima da bi 'na njenom mjestu napravila to isto - jer tip je stvarno izgledao kao da želi zagrljaj! 

Konobari otkrili koje stvari nikako ne vole da gosti rade:

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije