Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESIGNER EMOCIJA

Pod suncem i zvijezdama: Ljeto u Zagrebu nudi mnoštvo sadržaja prikladnih za pravo ljetni outfit. Istaknite se

Foto: Danko Šimunović
1/4
28.07.2022.
u 13:16

Ljeto u Zagrebu nudi toliko sadržaja da samo treba obuti udobnu obuću, odjenuti laganu odjeću i birati kuda danas, večeras, sutra...

Provesti ljeto u gradu može biti sjajna odluka. Ako je to Zagreb koji tijekom ovih najtoplijih mjeseci nudi toliko događanja da je teško odlučiti što posjetiti, a što propustiti...Otkrijte čarobne zvukove i prizore jer svakodnevni programi omađijat će Vas kvalitetom, a posebno idilična mjesta izvedbi.

Zagreb je jedan od europskih gradova s najviše zelenila i parkova u kojima ćete sve do rane jeseni moći uživati u glazbi, radionicama, predstavma, nastupima stand up komičara...Bit će Vam potrebne ugodne tenisice jer ako želite biti u jednoj večeri na nekoliko mjesta samo u dobroj obući možete ih obići. Ili u laganim, a opet kvalitetnim sandalama ili anatomskim japankama, špagericama ili natikačama da izbjegnete toliko neugodne žuljeve. Široke lanene hlače u ove sezone toliko popularnim zelenim, pink ili narančastim bojama ili šarene viskozne uz otvorene majice pravi su izbor ako želite provesti vrijeme uz Jarun ili Bundek gdje će svaki član obitelji doći na svoje birajući između filmova, glazbenih nastupa ili edukativnih radionica za najmlađe. Preslatke ljetne haljinice s volančićima rado će odjenuti svaka djevojčica, a bermude poput tatinih dječak. U takvom outfitu nesputano će uživati uz jezero dok roditelji možda gledaju film ili uživaju u gastro specijalitetima osjećajući se savršeno u ljetnom modnom izdanju. 

Foto: Danko Šimunović

 

Ulični festival Cest is d'Best na gradske će ulice i trgove dovesti ljude dobre volje i širiti pozitivu, kao i uvijek. Trebat će odjenuti laganu haljinu, najbolje od nekog prirodnog materijala, glavu zaštititi ljetnim šeširom, a naravno sunčane su naočale obvezne. I za predstavnike jačeg spola vrijedi isto pravilo - što prirodniji materijali, a doista je velik izbor košulja, bermuda, hlača i to u bojama koje će zadovoljiti sve ukuse. Ne mora uvijek biti modro ili bijelo, ružičasto i šareno izgleda odličnom i na muškarcima ...i uživanje na asfaltu može početi. Sunce neće smetati, ali šešir je svakako preporučljiv. Vratio se u modu na velika vrata.

Je li moguće doživjeti čaroliju nekadašnjih galantnih vremena? U Zagrebu da ako posjetite poznatu manifestaciju Dvorišta. A možete se i osjećati kao nekadašnji stanari palača na Gornjem gradu - samo se odjenite u neki, sada tako popularan, vintiđ komad odjeće. U svom asortimanu zadnjih godina takve odjevne predmete nude najpopularniji brendovi. Za ljetni modni izričaj sada se izrađuju od vrlo kvalitetnih tkanina raznih boja i dezena, često oplemenjeni čipkom, prozirnim rukavima ili volanima. Odjenete li se tako bit će Vam ugodno i ako posjetite manifestacije Ljetne noći Teatra Exit i Ljeto kod Matoša. Za svaki slučaj dobro je ponijeti i končanu vesticu ili tanku jaknu jer večeri mogu biti i hladnije nego što očekujemo. Večer provesti na dekici s pogledom na grad? Zvuči sjajno, zar ne? I to je moguće ispod krošnji gornjogradskog parka Bele IV. petkom do polovice kolovoza. Pod zvjezdanim nebom istražite ljetne okuse malih lokalnih proizvođača. Uživajte pod svjetlošću svijeća, ali odjenite se da Vam je ugodno i udobno...ako je to haljina najbolje da je lagana i dugačka, dobro je rješenje i kombinezon, ali i tanke traperice, široke dimija hlače, majice kratkih rukava, najbolje pamučne, a to druženje može potrajati i duboko u noć kad se temperatura spusti - pa svakako jaknicu ili vesticu uzmite sa sobom. 

Foto: Danko Šimunović

 

Za eksploziju ljetnih događanja na otvorenom, ali i u zatvorenim prostorima trebala bi nova ili barem djelomično nova garderoba. Ako mislite da je potrebno izdvojiti mnogo novca niste u pravu. Do 70 posto niže cijene, brojna iznenađenja, top brendovi... Designer Outlet Croatia jedinstvena je shopping destinacija!

U mislima već prebirete tek kupljene kombinacije koje ćete "prošetati" glavnim ulicama, pokazati ih na "špici" ili nekom izlasku tijekom toplih ljetnih večeri pod zvijezdama...i znate da ćete biti zapaženi. Zadovoljni još više jer baš ste sanjali o svilenoj ljetnoj haljini omiljenog brenda koja će napokon biti u Vašem ormaru jer je cijena više nego razumna...A tek dizajnerske štikle koje će pristajati uz gotovo svu Vašu odjeću jer su jednostavno neodoljive.

Foto: Danko Šimunović

U Rugvici je uvijek tako nekako prisno, nekako odmjereno i nekako tvoje. Tamo se odlazi jer će se uvijek nešto naći, ono što trebaš kao i ono što ćeš tek tamo otkriti da ti se nudi, na lokaciji gdje grad počinje biti urbana nenametljivost, a urbani duh ono što se podrazumijeva. Mjesto koje je designer emocija i razlog zbog čega suvremen svijet ne mora patiti od emocionalne anemije, apriorne ravnodušnosti i nedostatka izazova. 

Netko može i zapitati kako doći do svega toga, kako uspjeti sve to pronaći objedinjeno na jednom mjestu. 
Sasvim lako; krenite prema istoku i slijedite trag sunca. 

Sadržaj je nastao u suradnji s Designer Outlet Croatia.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije