Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više ne pije lijekove

Počela je dizati utege sa 73 godine, a izgubila je čak 25 kilograma!

Instagram/trainwithjoan
21.10.2019.
u 16:31

Uzimala je tablete za visoki krvni tlak, kolesterol i artritis, a onda je odlučila krenuti vježbati u teretanu i sve se promijenilo

Joan MacDonald (73) iz Kanade jela je kako bi pobjegla od problema u braku, a onda je shvatila da je vrijeme da promijeni svoj život. Sve je krenulo vježbanjem, a s vremenom je uvela i nove zdrave navike. 

Foto: Instagram/trainwithjoan

Uz pomoć svoje kćeri i njezinog muža umirovljenica je izgubila 25 kilograma u samo sedam mjeseci. Ipak, nije očekivala ovakve rezultate. Trenutno ne pije nikakve lijekove, a na svojem Instagram profilu objavljuje fotografije iz teretane, dok pratitelji imaju priliku vidjeti cijeli proces i vježbanje. 

Foto: Instagram/trainwithjoan

"Znala sam da moram ići sporo i da će mi trebati vremena. Ovo fitness putovanje će sigurno poboljšati kvalitetu mojeg života. Zahvalna sam na tome", izjavila je za Metro

Osim vježbanja, Joan pazi i na prehranu pa je izbacila slatkiše i nezdrave grickalice, a pazi na to da unosi dovoljno povrća i proteina. 

Foto: Instagram/trainwithjoan

Kaže kako joj se udvaraju mnogi mlađi muškarci što pozitivno utječe i na njezino samopouzdanje, a promjenu je uočio i njezin muž. "Promijenila sam način na koji razmišljam o sebi. Ljudi mi u teretani prilaze i dijele komplimente", a svima koji su tek počeli sa svojom transformacijom poručuje: "Ne očekujte nikakva čuda. Krenite sporo i pratite napredak. Za one koji vole izazove najbolje je da treniraju uz osobnog trenera koji će im pomoći oko prehrane, ali i oko rezultata", izjavila je za Metro. 

Pogledajte kako se zdravo hraniti i nakon 50. godine života: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije