Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riba petkom
Povratak na članak

Po precizne upute za pripremu tuna steaka otišli smo u poznati riblji restoran gdje je ovo jelo jedno od najtraženijih

U zagrebačkom restoranu Korčula svakodnevno pripremaju tunu na žaru koja je među najtraženijim specijalitetima od te ribe. Uz odrezak najčešći je i najprodavaniji prilog blitva na lešo, i to pripremljena na najjednostavniji način - samo kuhana u kipućoj vodi.

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.