Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLIKLINIKA DUBRAVICA, Vodice

Po novi i savršeni osmijeh k njima dolaze pacijenti iz cijelog svijeta

Poliklinika Dubravica
Foto: Promo
30.08.2019.
u 10:10

Stranci cijelo vrijeme liječenja na raspolaganju imaju prevoditelja, a osiguran im je besplatan smještaj i transfer iz zračnih luka Split ili Zadar. Pacijenti hvale individualni pristup, zbog čega se i odlučuju zdravstvene usluge spojiti s odmorom

Dalmacija je idealno mjesto za zdravstveni turizam. Regija je to s izvrsnom klimom, brojnim sadržajima i odličnim medicinskim uslugama. Upravo je jedan od lidera zdravstvenog turizma u Dalmaciji Dental centar Dubravica. Poliklinika je to koja već više od 15 godina uspješno radi s brojnim pacijentima iz cijelog svijeta. Ipak, po dolascima najviše prednjače pacijenti iz Italije i Njemačke koji, zadovoljni rezultatima, rado tu kliniku preporučuju rodbini i prijateljima.

Dental centar Dubravica smješten je u Vodicama, u srcu Dalmacije, popularnoj turističkoj destinaciji, u neposrednoj blizini dvaju nacionalnih parkova te u blizini prekrasnoga grada Šibenika. Savršena je to destinacija za novi i savršeni osmijeh.

U centru se godišnje ugradi više od tisuću implantata a nude se i sve druge stomatološke usluge. Vrhunska dijagnostička, terapijska i laserska tehnologija uz iskusni liječnički tim garantiraju stručnu uslugu prema najvišim europskim standardima u relativno kratkom vremenu.

Dentalni implantati su specijalni dio ekspertize tima u Dental centru Dubravica koji vodi dr. Ivica Dubravica, dentist i implantolog s najvećim stupnjem edukacije u implantologiji (Master of Oral Medicine - Medical Faculty of the Westphalian Wilhelms University of Münster).

Koriste se isključivo implantati poznatih njemačkih i švicarskih marki za koje svojim pacijentima daju doživotnu garanciju.

U Dental centru Dubravica implantološke i ostale stomatološke zahvate izvode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije oralne medicine u implantologiji, uz pomoć vrhunske dijagnostike i stomatološke tehnologije, uz najviše standarde sterilnosti te korištenje najkvalitetnijih materijala poznatih svjetskih proizvođača.

– Zahvaljujući konceptu tehnologije čistih prostora s apsolutno čistim zrakom u čistim sterilnim sobama sve operacije izvode se na najsigurnijoj razini i u zahvatima nema doticaja sa zagađivačima kao što su prašina, zračni mikrobi i čestice aerosola. Zbog toga je uspješnost operacija gotovo stopostotna – ističe glavni liječnik i vlasnik klinike dr. Ivica Dubravica.

Cleanroom je koncept čistih prostora koji je u suvremenoj medicini sinonim primjene osnovnih normi i standarda za maksimalno povećanje sigurnosti tijekom izvođenja operativnih zahvata i maksimalne uspješnosti ugradnje implantata.

Pacijenti u Polikliniku Dubravica dolaze iz svih dijelova svijeta, a uz odličnu opremu i stručnost, hvale i individualni pristup. Naime, svaki pacijent za vrijeme liječenja ima na raspolaganju prevoditelja i osiguran mu je besplatan smještaj i transfer iz zračnih luka Split ili Zadar.

Najviše pacijenata dolazi iz Italije. Upravo je za njih organiziran i prijevoz dva puta tjedno iz Milana do Vodica. Više od same uštede, pacijenti iz Italije dolaze zbog odlične usluge, jer se osjećaju sigurno, a mogu zdravstvene usluge spojiti s odmorom u predivnoj Dalmaciji.

U Poliklinici Dubravica ističu da stranci dolaze cijele godine što je posebno značajno za područje Vodica gdje je inače izražena sezonalnost. Ipak, većina ih dolazi u predsezoni i posezoni jer se u Dental centru trude izbjegavati srce sezone kad su Vodice ionako pune, a i lakše je pacijentima kad nisu velike vrućine.

Uz tradicionalne pacijente iz Italije, dosta ih dolazi iz Njemačke i Švicarske a sve je više i Britanaca koji obožavaju razinu dentalnih usluga u Hrvatskoj. I oni spoje ugodno s korisnim pa tijekom liječenja obilaze Split, Zadar i Šibenik te razna događanja. Uigrani tim Poliklinike Dubravica raduje se što su interes i zadovoljstvo pacijenata sve veći jer se svi kući vrate s velikim osmijehom.

Uz dentalni dio, na istoj adresi - Magistrala 29 - u sklopu zgrade je i Medicinski centar Vodice, također u vlasništvu dr. Dubravice. Uz djelatnosti kardiologije, ginekologije, neurologije, fizikalne medicine… ovdje su moguće i estetske operacije. •

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije