Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčeni putnik

Platio je avionsku kartu gotovo 26 tisuća kuna, a dobio uslugu iz noćne more

British Airways
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
03.05.2019.
u 07:00

Pojasnio je kako inače putuje prvom klasom, no ta usluga nije bila u službenoj ponudi na ovom letu pa je kupio kartu za poslovnu klasu

Kako je to platiti poprilično skupu zrakoplovnu kartu za poslovnu klasu, a dobiti uslugu koja je daleko ispod očekivane, zna jedan putnik British Airwaysa koji je u ponedjeljak putovao iz Kaira za London sa svojim prijateljima. 

Sjedalo na kojem je trebao sjediti tijekom leta bilo je prljavo, toalet je bio u užasnom stanju, a i u hrani je pronašao dlaku. Taj je let platio 3000 britanskih funti odnosno oko 26 tisuća kuna. 

Putnik imena Nans požalio se avioprijevozničkoj kompaniji na doživljenom iskustvu, no njegovo razočaranje postalo je još veće.

 

Ovaj putnik čest je "gost" na njihovim letovima i ima status "frekventnog putnika". Tvrdi kako on i prijatelji s kojima je putovao imaju srebrni i zlatni status u BA Executive Clubu te kompanije. To znači da su s ovom tvrtkom i njenim avioprijevozničkim partnerima proputovali više tisuća milja. I znali su što bi usluga poslovne i prve klase u zrakoplovu trebala podrazumijevati.

Umjesto luksuza, Nans je doživio razočaravajuće iskustvo. Tvrdi za The sun kako se požalio kabinskom osoblju na prljava sjedala i lošu uslugu zbog obroka s dlakom, no tvrdi da kabinsko osoblje na tom letu nije napravilo ništa u vezi s time.

"Bio je to vrlo zapušten, prljav zrakoplov". 

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Pojasnio je kako inače putuje prvom klasom, no ta usluga nije bila u službenoj ponudi na spomenutom letu pa je kupio kartu za poslovnu klasu. 

Ipak, kao ekskluzivni članovi kluba tog avioprijevoznika, pozvani su u prvu klasu. Nans tvrdi kako je odmah primijetio da je zrakoplov, ali i sjedalo prljavo. 

Fotografirao ga je, no iz tvrtke su mu odgovorili da nije riječ o prljavom sjedalu već je riječ o ogrebotinama. Požalio se i da usluga bežičnog interneta nije bila funkcionalna, a "točka na i" bila je dlaka u hrani koja mu je poslužena. 

Kada je objavio svoje razočaravajuće iskustvo s British Airwaysom na Twitteru, iz tvrtke su mu istim putem odgovorili kako će istražiti slučaj, no neće mu kompenzirati razočaravajuće iskustvo. Nans je tražio da mu BA kompenzira lošu uslugu, no tvrtka je to odbila uz isprike. 

 

Nakon ovoga i neki drugi putnici komentirali su kako su razočarani ovim avioprijevoznikom te da im po nekoliko mjeseci ne odgovaraju na pritužbe. 

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:30 03.05.2019.

sramota od aviona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije