Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Plastična folija vam se teško odljepljuje? Donosimo jednostavno rješenje

shutterstock
26.01.2020.
u 07:00

Više nećete imati muke kod pospremanja ostataka hrane.

Ako redovito koristite plastičnu foliju za zamotavanje ostatka hrane ili pospremanje namirnica, dobro znate problem kada ne možete odmotati foliju jer se lijepi sama za sebe. 

Ne, problem nije u brendu folije koji kupujete, problem je, zapravo, u vama. Većina ljudi svoju foliju sprema u ladice ili ormariće, odmah pored aluminijske folije i papira za pečenje, piše Reader's Digest.

No, nutricionistica Lynell Ross, ima rješenje- foliju pospremajte u hladnjaču! Hladni zrak mijenja strukturu čestica u plastičnoj foliji,a ona će biti puno lakša za koristiti.  

Trik je savršen jer samo nakon minute na sobnoj temperaturi, plastična folija ponovno dobiva svoju 'ljepljivost' i možete bez problema sve pospremiti.

Ako možda ne želite cijelo vrijeme imati foliju u hladnjači, samo 10 do 15 minuta u hladnjači dovoljno je da se njene čestice promjene, što je odlično kada nemate dovoljno mjesta.

Više nećete imati problema s vašom plastičnom folijom, a samo ste trebali promijeniti mjesto pospremanja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije