Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na prirodan način

Planirate čišćenje doma prije blagdana? Donosimo nekoliko savjeta

shutterstock
18.12.2019.
u 09:57

Pomoću ovih nekoliko jednostavnih trikova očistite svoj dom na prirodan način.

Svi imaju neke svoje trikove za lakše čišćenje kuće jer svi žele da im kuća svaki dan blista. Pomoću ovih nekoliko jednostavnih trikova brzo ćete očistiti sve na prirodan način, piše Medium

Kako biste bolje očistili kuću, vaše spužve za pranje trebaju biti čiste i bez bakterija. Da ne biste morali stalno kupovati nove spužve, jednostavno stavite svoje spužve u mirkovalnu na dvije minute i to je to. Vrućina će brzo ubiti sve bakterije, a vaše spužve bit će spremne za ponovno korištenje. 

Većina deterdženata šteti vašim cijevima i wc školjki. Kako biste očistili vašu školjku na prirodniji način, jednom tjedno ubacite kapsulu za čišćenje proteze, ostavite da djeluje 20 minuta te dobro oribajte školjku, pustite vodu i to je to. 

A kada vaši jastuci požute, od znoja i prljavštine, možete ih ubaciti u perilicu za rublje sa ovom jednostavnom smjesom za izbjeljivanje koja se sastoji od tople vode, jedne šalice deterdženta za rublje, jedne šalice deterdženta za rublje i pola šalice praška od boraksa. 

Kada perete umivaonik i sudoper, uvijek znaju ostati mrlje od vode na slavini, a njih se možete riješiti na jednostavan način. Samo uzmete pola limuna i njime namažete slavinu te ostavite da djeluje na minutu ili dvije pa isprete toplom vodom.

A kako bi vaš umivaonik bio čist i lijepo mirišao, napunite ga vodom i grančicama mirisnog cvijeća. Zatim ostavite to da djeluje nekoliko sati, ispraznite ga i vaš umivaonik će opet zablistati. 

Važno je očistiti i glavu vašeg tuša, a to će te postići octom. Sve što trebate napraviti je zavezati plastičnu vrećicu punu octa na glavu vašeg tuša, ostaviti da djeluje jedan sat i zatim ga obrisati krpom. I vaš tuš će lijepše izgledati, a i bolje raditi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije