Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

"Planirao sam ostaviti djevojku, a onda je ona ostala trudna"

otac,očinstvo
Foto: Thinkstock
1/3
12.05.2019.
u 07:00

Njihova kćer rodila se prije dva tjedna, no muškarac priznaje da je upravo to dijete postalo cijeli njegov svijet, no osjećaja prema svojoj djevojci i dalje nema.

"Moja kćer moj je cijeli svijet, ali iskra prema mojoj djevojci odavno je nestala".

Tim je riječima 27-godišnji muškarac započeo svoju priču poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun, o ljubavnoj situaciji u kojoj se našao.

Otkrio je kako je u trogodišnjoj vezi sa svojom, godinu dana mlađom djevojkom. Planirao ju je ostaviti i prekinuti taj odnos, no nakon što su doznali da je ona trudna, odlučio je ostati s njom zbog djeteta.

Njihova kćer rodila se prije dva tjedna, no muškarac priznaje da je upravo to dijete postalo cijeli njegov svijet, no osjećaja prema svojoj djevojci i dalje nema. Muškarac radi kao zaštitar i ima duge radne smjene pa se njegova djevojka često žali kako ne provode dovoljno vremena zajedno. Priznao je da je iskra među njima odavno nestala te da više ne može ovako.

Deidre je rekla kako se djevojka vjerojatno boji postati samohrana majka. Ipak, kako je ona ostala trudna ako je između vas iskra nestala, zapitala je Deidre i naglasila kako je odgovornost na oba partnera.

Muškarcu je poručila kako bi se trebao malo jače potruditi oko njihova odnosa i biti podrška svojoj djevojci te je izvesti u romantičan izlazak kako bi "digli" svoj odnos na noge. 

Ključne riječi

Komentara 2

AV
avim
08:52 12.05.2019.

Momak dragi,imam istu situaciju kod sebe,već 10 g,živim,a kao mrtav,cura mi je 9 g,ali ipak sam odlučio na rastavu i svako svojim putom.Gledam u nju a ne vidim je uopče

MA
Matrix5
18:51 12.05.2019.

Ups

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije