Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crikvenica

Pizza je odlična, ali uklonite plakate sa slikama hrane

'crikvenica4_nnn_unu_270711'
''
28.07.2011.
u 12:00

Konobarica Branka bila je krasna, pizza sjajna, a račun od 48 kuna za hranu i 10 za čašu piva i više nego recesijski prihvatljiv.

S obzirom na to da u Crikvenici ljeti radi milijun i pol nemaštovitih, dosadnih restorana čiju ponudu obično nazivamo i konfekcijom, bio je red da svratimo i u jedan takav. U centru uz šetalište gdje restoran u restoran tuče, češe se ramenima, a u predsezoni se njihovi vlasnici zbog proširenja terasa vjerojatno i mlate, teško ih je promašiti.

Ponuda je manje-više ista. One odvratne slike hrane razvučene uz terase i ovdje dižu želudac. Brojevi pod njima nepismenima olakšavaju izbor. Već zamišljam Hansa, Gertrudu i njihovu djecu. "Djeci broj 4 i 9, a nama 8 i 5. Plus bocu mineralne". Uživio sam se. U špageteriji "Daf" naručio sam broj 4. Pizzu. Zagrebačku. I oduševio se. Konobarica Branka bila je krasna, pizza sjajna, a račun od 48 kuna za hranu i 10 za čašu piva i više nego recesijski prihvatljiv. Je li došlo vrijeme za revidiranje mojih stavova o konfekciji? Možda i jest, ali od novčane kazne za postavljanje onih slika hrane – ne odustajem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije