Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može si pomoći

Pitao psihologinju je li normalno da mašta o seksu s rođakinjom, evo što mu je odgovorila

shutterstock
05.05.2020.
u 20:50

Ona je sretno udana, a on u sretnoj vezi, ali ne može prestati maštati o seksu s njom. Da stvar bude gora, rođaci su.

Muškarac (28) stalno mašta o seksu s rođakinjom (32) koja je sretno udana i ima troje male djece, a za savjet se obratio savjetnici Deidre.

"Odlično se slažem s njenim suprugom. Dugo se svi nismo vidjeli, ali komuniciramo putem Skypea. Tada se uvijek podsjetim koliko je predivna. Snažna je i prekrasna žena i to sam uvijek volio kod nje. Nije da sam usamljen, moja djevojka je odlična i volim ju jako, ali nije mi jasno zašto se ovako osjećam i sram me toga. Je li normalno za nekoga da mašta o seksu s rođakinjom?"

Sve više Hrvata povećava penis bez odlaska pod nož:

Deidre odgovara: "Maštanje o nekome tko je nedostupan nije neuobičajeno, ali pokvarit će ti vezu. Kao da radije bježiš u maštanje i fantaziranje nego da popraviš nešto u svojoj vezi. Kada pomisliš na rođakinju, pokušaj vratiti misli na ono o čemu si prije razmišljao. Prvo to napravi, pa ćeš vidjeti dalje."

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
23:36 05.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:28 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije