Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Pijete premalo vode i ne znate kako popraviti tu naviku? Donosimo nekoliko savjeta

Shuttershock
27.09.2021.
u 07:00

Obratite pažnju na ovu bitnu naviku.

Svi znamo koliko je važno unositi tekućinu kroz dan, najviše vodu, ali mnogima je teško steći tu naviku, pa nesvjesno dehidriraju, a time se smanjuje koncentracija, stvara se umor i iscrpljenost. 

Stručnjaci su za Metro podijelili savjete kako povećati unos tekućine kako ne bi više dolazilo do toga, pogotovo ako imate puno obaveza kroz dan i trebate energije.

Uskoro jedinstveni punjač za sve mobitele i tablete, ušteda 250 milijuna eura godišnje

Uvijek nosite bocu vode sa sobom, tako se povećava vjerojatnost da ćete je, do kraja dana, i popiti jer ćete se podsjetiti na važnost hidratacije čim je vidite.

Ipak, ako vam to nije tako jednostavno, možete upaliti alarm na mobitelu da zvoni svakih sat vremena kako bi vas podsjetio da popijete koji gutljaj. 

Ako ste, pak, jedna od onih osoba koja ima problem s time da joj voda nije ukusna i da će uvijek prije posegnuti za nekim sokom, dodajte vodi okus - kriške limuna, limete, malo mente... Ovaj napitak će vas osvježiti i hidratizirati.

Jesu li kokice zaista dobar izbor za mršavljenje ili bismo ih trebali izbjegavati?

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije