Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS LOZANČIĆ, DR. DENTALNE MEDICINE

Perspektiva zdravstvenog turizma je izvrsna, ali za sve mora postojati ideja

DENTAL CENTAR LOZANČIĆ, KNIN
Foto: Promo
1/4
30.08.2019.
u 09:46

Najvažnija je stručnost, koja je u Hrvatskoj na zavidnoj razini. Liječnici ulažu i u znanje i ordinacije. Na dobrom smo putu

Doktor Boris Lozančić dobitnik je brojnih priznanja na polju implantologije i estetske dentalne medicine. Nakon što je njegov otac, također stomatolog, u Kninu otvorio moderni specijalistički dentalni centar, Lozančić mlađi se sve više počeo interesirati za dentalni turizam. Stoga je osnovao novi koncept stomatološke usluge orijentiran na pacijenta, eliminaciju stresa i relaksaciju u obliku dental spa i wellnessa.

Osim dentalnih, koje još usluge pružate pacijentima?
Uz dentalne usluge pružamo svim pacijentima noćenje za vrijeme boravka u Kninu do završetka svih dentalnih radova. U našu uslugu uključeni su i transferi iz zračnih luka. U sklopu njihova boravka nastojimo organizirati i neke fakultativne izlete.

Odakle dolaze pacijenti, koliko u prosjeku ostaju?
Pacijenti su najčešće iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Švedske, Velike Britanije i SAD-a.

Foto: Arena Hospitality Group

Koje su usluge najtraženije?
Najtraženije usluge su dentalni implantati i fiksno-protetski radovi, cirkon-keramički i metal-keramički mostovi i krunice.

Kanite li proširivati ponudu?
Trenutačno gradimo wellness objekt sa smještajnim kapacitetima gdje ćemo svim pacijentima pružiti nešto potpuno drukčije i taj njihov boravak učiniti što ljepšim i posebnijim.

Objekt bi trebao sadržavati unutarnji bazen, saunu, jacuzzije i sobe za masaže te smještajne jedinice, apartmane i sobe. Ovo je pokret u smjeru nekog oblika zimskog dentalnog turizma i ne samo prema pacijentima koji nam dolaze iz drugih država nego i za pacijente iz drugih dijelova Hrvatske.

Kako ljudi saznaju za Dental centar, na koji način promovirate usluge?
Najčešće nas nađu preko stranice na internetu, na društvenim mrežama, promoviramo se i preko letaka, nagradnih igara...

Foto: Arena Hospitality Group

Kakva je perspektiva zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, na čemu bi valjalo više raditi, na koje goste ciljati?
Perspektiva zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, kako stvari trenutačno stoje, izvrsna je, ali kao i za sve, mora postojati neka ideja. Mi jesmo turistička zemlja pa smo samim time stalno na oku turistima. Usluge koje pružaju naše dentalne ustanove financijski su puno prihvatljivije nego takve usluge u ostalim zemljama zapadne Europe. I ono što je svakako najvažnije od svega, stručnost je u Hrvatskoj na zavidnoj razini.

Liječnici ulažu u svoje znanje, u svoje ordinacije i dentalne centre, tako da smo na dobrom putu. 

Dental centar Lozančić zasniva se na obiteljskoj tradiciji dentalne medicine dugoj 35 godina. Uz oca i sina, doktore Marija i Borisa Lozančića, u suvremeno opremljenoj ordinaciji u Zvonimirovoj 11 u Kninu još je šestero zaposlenih. Stručni tim prati razvoj struke i tehnološki napredak uživajući u poslu i radu s pacijentima, što im pacijenti vraćaju ukazanim povjerenjem. “U svakoj od naših intervencija primjenjuje se vrhunski estetski kriterij, stoga s ponosom ističemo da predstavljamo sinonim za suvremenu estetsku dentalnu medicinu”, kažu Lozančići u čijem je centru moguće obročno plaćanje karticama, a za gotovinsko plaćanje daju 20 posto popusta.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije