Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekrasno

Pepeljuga sa staklenom rukom želi pokazati djevojčicama da je u redu biti drugačiji

Facebook/Mandy Pursley
23.09.2019.
u 16:00

Na ideju je došla ranije, ali sada je iskoristila priliku i pokazala da postoje i nešto drugačije princeze

Mandy Pursely je morala kao dijete amputirati desnu ruku, a sada je odlučila svim djevojčicama pokazati kako je u redu imati protezu. 

Fotografiju sebe u odjeći popularnog lika iz animiranog filma Pepeljuga podijelila je na društvenim mrežama. Fotografije su trebale poslužiti za natjecanje u kostimima, ali zbog zdravstvenog problema se ipak nije mogla natjecati pa je fotografije sačuvala za neku drugu priliku. Njezina prijateljica ju je tražila da svoje fotografije podijeli s djevojčicom koja također ima samo jednu ruku, a Mandy je odlučila pokazati da i cure s protezama mogu biti princeze. 

"Kada je moja kćer prošle godine čitala priču Pepeljuga, shvatila sam da nema dovoljno lijepih priča o princezama koje izgledaju kao ja. Dok sam odrastala, nije bilo mnogo žena kao ja u medijima, a s vremenom sam shvatila kako nas upravo razlike čine jakima i lijepima. Što onda radite kada ne možete pronaći princezu poput vas? Postanete ta princeza", rekla je Mandy za Metro

Foto: Facebook/Mandy Pursley

Fotografirala se sa svojim mužem koji je glumio princa, a dodala je kako je kostim posvećen svim djevojkama koje se ne osjećaju kao princeze, a trebale bi. U budućnosti planira napraviti još kostima i pokazati koliko nesavršenosti mogu biti prekrasne. 

Ljudi u komentarima su oduševljeni njezinim činom, a mnogi su komentirali kako je stvarno jako lijepo to što radi.

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije