Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Peglu za kosu treba čistiti češće nego što mislite, a u tome će vam pomoći samo jedan sastojak

shutterstock
08.10.2020.
u 07:00

Na uređajima za stiliziranje kose skuplja se puno prljavštine i proizvoda za kosu, pa ih treba redovito čistiti.

Mnogi misle kako peglu za kosu i figaro ne treba čistiti i održavati, ali frizeri će uvijek jednoglasno reći da je to prijeko potrebno! 

Osim što vam se kosa uništava jače ako je uređaj za stiliziranje prljav, sloj nečistoće otežava ravnanje ili kovrčanje, pa na kraju nećete dobiti željene rezultate. Bez obzira na to što možda nema vidljivih mrlja i tragova prljavštine, trebate ih redovito čistiti, a u tome vam može pomoći samo jedan sastojak.

Pogledajte video:

@mattloveshair

I give this ##diycleaning trick an 8/10 bc it really got some major build up off this wand🍋 ##hottools ##hairtools ##hairstylistlife

♬ Super Freak - Rick James

Kako prenosi MBG, frizer iz New Yorka, Matt Newman podijelio je sa svojim pratiteljima na TikToku odličan trik. Uzmite limun, izrežite ga na pola i trljajte unutarnju stranu po uređaju kako biste skinuli sve ostatke laka i raznih preparata za kosu koji se skupljaju. 

Otkrio je još jedan mali trik ako ne želite direktno trljati limun - iscijedite ga na komadić papirnatog ručnika, dodajte malo vode, omotajte ga oko uređaja i ostavite neko vrijeme tako. Na kraju samo lagano obrišite suhim papirom ili krpom. 

Važno je napomenuti da uređaji ne smiju biti vrući niti uključeni u struju tijekom čišćenja.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda'

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije