Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Pečemo li palačinke pogrešno cijelo vrijeme? Video pokazuje drugačiji način od onog svima poznatog

06.08.2019.
u 14:16

Vrlo je jednostavno, ali i različito od onoga kako smo do sada radili. Tava je u ovom slučaju okrenuta na drugu stranu

Najvažnije kod pečenja palačinki je dobar recept, ali jednako tako bitnu ulogu ima i sama priprema. Snimka na YouTubeu pokazuje kako bi zapravo trebalo pravilno peći palačinke, a ne nalikuje onom poznatom, klasičnom okretanju i bacanju palačinki u zrak. 

Naime, u videu se prvo zagrije tava, ali s obrnute strane. Stijenke tave tako su okrenute prema plameniku, dok se smjesa za palačinku izlijeva na dno tave koje je prethodno nauljeno kako se palačinke ne bi lijepile.

Sve je vidljivo u videu koji su snimili bračni par. Iako je ona uvijek htjela isprobati ovaj trik, sada je napokon to i napravila, a video je postao viralan. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

NE
Nemojtako
16:45 06.08.2019.

Sve vam je viralno. Malo hrvatskog ne bi štetilo.

Avatar grbadeva
grbadeva
15:28 06.08.2019.

Bravooo!!!! Video je tirbo viralan, a ne samo viralan.

SA
Sanja
19:49 06.08.2019.

Hvala VL, svaki dan naučim neko novo jelo koje sam cijelio vrijeme pripremala na pogrešan način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije