Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moraju raditi

Paze na korištenje toaletnog papira: Majka ih za svaki kućanski posao nagradi komadićem

TikTok
20.03.2020.
u 10:29

Uz nestašicu toaletnog papira u SAD-u, ova majka osmislila je način kako će ga njena djeca racionalno koristiti.

Jedna majka iz Utahe, SAD, odlučna je u tome da njena djeca tijekom izolacije moraju raditi kućanske poslove i imati produktivnu rutinu pa je osmislila način kako ih nagrađivati za svaku obavezu koju izvrše, ali neki roditelji ne slažu se s njenom idejom, prenosi Daily Mail.

Tyler Bott na svom TikTok profilu podijelio je video svoje majke koja je svoju obitelj pozvala na jedan ozbiljan razgovor u kojem je objasnila kako će se stvari mijenjati i odvijati u nekoliko idućih tjedana. Pokazala je listu obaveza koje moraju napraviti te objasnila da je sakrila sav toaletni papir, koji će zatim davati u komadićima kao nagradu. 

"Znate da će škole biti zatvorene na dva tjedna. Nećemo samo sjediti igrati video igrice i zabavljati se. Radit ćemo poslove. Možete imati malo zabave, ali radit ćemo i neke dodatne poslove", započela je njegova majka u videu.

Pogledajte cijeli video ovdje:

Njezina lista sastoji se od dva dijela - obveze koje svi moraju izvršiti te dodatni kućanski poslovi koje mogu napraviti za dodatnu nagradu. Svakodnevne obaveze iznose jedan bod, dok dodatni kućanski poslovi i učenje iznose po pet  bodova. Svaki bod predstavlja jedan komadić toaletnog papira.

Ovaj način nagrade za kućanske poslove je svakako kreativan, pogotovo jer se mora sve izvršiti ako djeca planiraju ići na WC.  Budući da je u Americi trenutno nedostatak toaletnog papira, ovo se čini kao dobar način kako sačuvati svoju zalihu te koristiti umjerenu količinu toaletnog papira.

Pogledajte koje su sve mjere uvedene u Hrvatskoj radi smanjenja širenja koronavirusa:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije