Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbrinut je

Pas je pao u depresiju jer su ga ostavili vlasnici zbog prinove u obitelji, ali priča je ipak sretno završila

Instagram/roccostar_gsd
06.08.2019.
u 11:49

Napustili su ga jer su mislili kako ne mogu istodobno imati dijete i čovjekova najboljeg prijatelja. Rocco je sada u sigurnim rukama

Njemački ovčar Rocco bio je tužan i nervozan nakon što su ga vlasnici ostavili u skloništu za životinje u Teksasu. Kao razlog naveli su da čekaju dijete pa ne mogu više imati psa. 

Rocco je pas od tri godine, a rastanak od svoje obitelji nije dobro podnio. Žena koja je posjetila sklonište uočila je i Rocca koji je bio neuhranjen i izgledao je preplašeno u svojem kavezu. Podijelila je video u nadi da će psu naći nove vlasnike. 

Preethi Pillaipakkan naišla je na video i bila zainteresirana za privremeno udomljavanje. Prvo je bila u šoku jer su vlasnici ostavili psa zbog prinove u obitelji, a onda je, čim je vidjela napuštenog psa, znala da ga mora spasiti. 

Foto: Instagram/roccostar_gsd

"Vjerojatno je riječ o promjeni u obitelji, kao i o tome što nisu baš najbolji vlasnici. Sklonište definitivno nije pravo mjesto za psa kao što je Rocco. Bio je jako uplašen i jedva je ušao u automobil. Bio je pod velikim stresom", rekla je za Daily Mail Preethi. 

Foto: Instagram/roccostar_gsd

U novom domu Rocco je i dalje prvih dana bio malo izgubljen, ali poslije se opustio uz pomoć nove vlasnice i njezina drugog psa, njemačkog ovčara Katja. 

Rocco ima i svoju stranicu na Instagramu, a svaki dan pojavljuje se sve više zahtjeva za udomljavanje. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:49 06.08.2019.

Kad će članci o jadnim neudomljenim žabama?

DU
Deleted user
13:58 06.08.2019.

Neš ti depresije. Odmah s njim u Vrapče. 'bate cucak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije