Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Partner ne želi sa mnom pričati jer misli da sam ga prevarila, a nisam: Kako da ga uvjerim?'

Shuttershock
02.05.2021.
u 22:30

Htjela bih s njim popričati i shvatiti zašto misli da sam ga prevarila, objasniti mu da ne može spavanje kod prijateljice uzrokovati takvu reakciju, ali me ne želi ni čuti, kaže 27-godišnjakinja

Dečko i ja smo se upoznali prošlog ožujka online, preko dejting aplikacije. Brzo smo se počeli često viđati i u početku nam je bilo super, ali to se prije nekoliko tjedana skroz promijenilo, nakon što sam ja prespavala kod jedne prijateljice, napisala je 27-godišnjakinja djevojka u anonimnom pismu psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici, Deidre Sanders. 

Ta je prijateljica, priča ona, baš prekinula svoju dugogodišnju vezu i nije htjela biti sama, pa joj je otišla praviti društvo i kod nje ostala do jutra.

- Zaboravila sam mu reći da idem, a kad je on ujutro došao pred moju kuću, vidio je da mi nema automobila, pa je odmah zaključio da sam bila s nekim tipom - kaže djevojka.

Kad su se napokon našli, ispričala je, on je bio bijesan, a u prevaru ga se nije moglo razuvjeriti.

- Odmah sam mu rekla da ga nisam varala i da sam bila s prijateljicom, ali mi nije povjerovao, kao da me ni ne čuje... - kaže ona.

Ovo su najodbojnije stvari koje muškarci rade tijekom seksa

1/6

.Uvjeren u svoju teoriju odmah je s njom i prekinuo, a sad joj se, požalila se, ne želi ni javiti. 

- Ne znam što da radim, htjela bih s njim popričati i shvatiti zašto uopće misli da sam ga prevarila, objasniti mu da spavanje kod prijateljice ne bi smjelo uzrokovati takvu reakciju... - požalila se djevojka.

Deidre joj je odgovorila kako joj se čini da je on vrlo nesiguran, možda jer su ga cure u prošlim vezama varale ili lagale.

- Možete ga ponovno pokušati uvjeriti u svoju nevinost, možda najbolje mejlom koji ne može odbiti kao poziv ali ako ne bude išlo, nemojte previše gubiti svoje vrijeme - rekla joj je terapeutkinja.

Ako on nije spreman saslušati i ako je tako sumnjičav, dodala je, za vas je bolje da ne budete zajedno.

Tijekom pandemije pronašla je hobi: Na nokte crta najpoznatija umjetnička djela!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije