Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potražila pomoć

Partner je nagovorio na seks u troje, a onda je saznala da ima nekoliko ljubavnica

Shutterstock
18.07.2020.
u 20:22

Za savjet se obratila psihoterapeutkinji.

"Draga Deidre, imam 25 godina i već četiri godine sam u vezi s 13 godina starijim muškarcem. Prekidali smo i mirili se, ali često sam imala osjećaj da se ne mogu osloniti na njega niti znati kada ću ga ponovno vidjeti. Nekoliko puta me udario, a sve sam pripisala teškom djetinjstvu i prošlosti koje je imao", započela je tešku priču anonimna djevojka.

"Izgubio je posao, a onda sam mu pronašla novi u tvrtki gdje radim. Mislim da je tada shvatio da mi je stalo i bio je zahvalan, barem neko vrijeme. Ubrzo sam saznala da me varao, ispričao se i opravdao sve pričom o teškom djetinjstvu."

Zbog teške prošlosti htjela mu je pružiti ljubav, ali šokirala se kada joj je predložio seks u troje kako bi učvrstili odnos. "Shvatila sam da testira moju ljubav kako bi bio siguran da ga neću povrijediti. Pristala sam, ali samo jednom. Bili smo sa ženom koju je on poznavao. Uživao je, a ja ne mogu iz glave izbaciti scene njihovog seksa dok ja sjedim sa strane."

Zamolio djecu da se pretvaraju kao da pričaju na telefon, pa ih njihova gesta iznenadila:

Ponovno je izgubio posao, a ona mu je pomogla financijski. Godinu dana kasnije ponovno ju je prevario i ponovno su prešli preko toga. Mislila je da im je veza jača, ali sada je saznala da on ima tri djevojke sa strane!

"Prijatelji mi kažu da ga ostavim, ali ne mogu. Znam da je njegovo ponašanje posljedica teške prošlosti. Jako sam zaljubljena u njega i sve mu opraštam."

Savjetnica britanskog portala The Sun, Deidre, kaže: "Kriviš njegovu prošlost za varanje, ali on je sada odrasli čovjek i donosi odluke sam. Prema tvojem načinu razmišljanja rekla bih da sebe nimalo ne poštuješ i da ne znaš što znači biti voljena. Čak si i zahvalna jer te više ne zlostavlja fizički! Slažem se s tvojim prijateljima. Možda je povrijeđen, ali to mu ne daje za pravo da povrijedi tebe."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije