Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriva

Pamela Ramljak: Nemam loših navika vezanih uz kožu

Pamela Ramljak
Foto: PR FOTO
1/7
19.03.2015.
u 17:15

Sklona klasičnoj ljepoti, otkad je na sceni nije mnogo eksperimentirala, ali zato je otkrila da je čak i ona u mladosti imala trenutke inspiracije koji nisu dobro završili

Još od svojih glazbenih početaka, Pamela Ramljak osvojila je srca publike imidžom djevojke iz susjedstva.

Sklona klasičnoj ljepoti, otkad je na sceni nije mnogo eksperimentirala, ali zato je otkrila da je čak i ona u mladosti imala trenutke inspiracije koji nisu dobro završili.

Od svojih samih beauty početaka Pamela Ramljak imala je smisla za make-up.

Naime, njen prvi kozmetički proizvod bila je plava maskara, piše portal Budi.in

"Ne sjećam se koja je marka bila u pitanju, rođakinja mi ju je donijela iz Njemačke. Bila je modra, jer su tada u modi bile maskare u boji. Sjećam se kako sam silno žalila što nemam plave oči, ali i svojih nespretnih pokušaja da se maskara ne precrta na kapke", prisjeća se Pamela.

Kao jedan od ''kikseva'' navodi trenutak kada je u trećem srednje odlučila obojiti kosu u crno, točnije, nijansu ''plava noć'' – izrazito crnu s modrim odsjajem.

Što je sve otkrila pjevačica, pročitajte u članku na portalu Budi.in

>>Zavirite u ormar glumice Barbare Bilić

>>Ulja za njegu kože – nova beauty opsesija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije