Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREATIVNO RJEŠENJE

Pakiranje od balzama za usne napunila sirom kako bi mogla jesti za vrijeme nastave

Foto: Twitter/ Valerie Schremp Hahn
1/3
20.09.2019.
u 11:09

Devetogodišnja djevojčica za vrijeme nastave bi postala pregladna i pronašla je način na koji može riješiti svoj problem.

Kreativno rješenje za glad njena mama je podijelila na Twitteru. Naime, djevojčica se snašla i u tubicu od balzama za usne ubacila komadić sira. Na ovaj način mogla je neopaženo jesti za vrijeme školskog sata. 

Sir je savršeno izrezala da jednostavno stane u pakiranje balzama, a njena umotvorina ubrzo je prikupila veliku pažnju na društvenim mrežama gdje su ljudi ostali oduševljeni njenom kreativnošću.

 

Djevojčica je kasnije priznala kako ideja nije bila njena vlastita već je na nju došla dok je gledala tutorial na Youtubeu. 

Poznati kanal za DIY projekte Troom Troom objavio je video u kojem objašnjavaju cijeli proces kojeg je djevojčica pratila.
 

Još se nasmijte uz ovaj video:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije