Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretan

'Oženjen sam i imam djecu, ali stalno petljam sa svojom bivšom'

Tužan muškarac
Foto: Thinkstock
1/4
17.04.2019.
u 21:13

Iako je očekivao da će mu se žaliti na svoju odluku o udaji i lošem braku, ipak je imao u glavi da će ponovno završiti s njom u krevetu i osigurao se da sa sobom ima kondome

"Ponovno sam se zaljubio u svoju bivšu djevojku, stalno mi se vraća u život..."

Tridesetšestogodišnji muškarac priznao je kako je njegov ljubavni život, u najmanju ruku, kompliciran.

Njegova bivša djevojka "mutila" je s drugim muškarcem dok su bili zajedno i na kraju se udala za tog drugog. No, taj brak je pred raspadom jer je njen suprug zlostavlja. Stoga je ona prije nekih godinu dana kontaktirala bivšeg i zamolila ga da se nađu. 

Iako je očekivao da će mu se žaliti na svoju odluku o udaji i lošem braku, ipak je imao u glavi da će ponovno završiti s njom u krevetu i osigurao se da sa sobom ima kondome, iako je znao da nije u redu planirati tako nešto, s obzirom da kod kuće ima suprugu i dva sina koja obožava. Ipak, pomisao na fantastičan seks sa svojom bivšom, koji je imao i tjedan dana prije nego se oženio, nije mu dala mjesta za grižnju savjesti.

Svaki njihov susret završio bi seksom, znao je to dobro.

Kada mu jebivša rekla da je njen brak pred razvodom, muškarac je i svojoj supruzi najavio da ne želi više biti u braku s njom kako bi mogao ponovno biti u vezi sa svojom bivšom. No, situacija se promijenila jer bivša djevojka nije htjela s njim ozbiljnu vezu. Povremeni susreti poput tih koji bi završili seksom bili su ono s čim je ona bila itekako zadovoljna. 

Razočaran što je stavio cijeli svoj brak na klimave noge, što je riskirao sve što je dotada izgradio, muškarac se obratio poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun tražeći je za savjet.

Odgovorila mu je kako nije kasno za spasiti brak i zadržati obitelj ako to zaista i želi. Vrijeme je da izbaci svoju bivšu iz svog života potpuno i ne misli na nju. Čim ona pucne prstima, muškarac dotrči i ona je toga svjesna i to koristi.

Kada se riješi zauvijek bivše iz svog života i odluči se zaista kvalitetno posvetiti svojoj obitelji, to zaista može biti sretan završetak. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije