Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjet pilota

Ovu su idealna sjedala u zrakoplovu na kojima nećete osjetiti turbulencije

Zrakoplov
Foto: Thinkstock
31.03.2018.
u 17:26

Pilot Jonny Knowlson na društvenim mrežama popularan i poznat kao Jonny the Pilot, otkriva na kojim sjedalima u zrakoplovu nećete osjetiti turbulencije

Turbulencije tijekom leta zrakoplovom mogu biti poprilično traumatične za putnike, ali neće ih svi osjetiti na isti način. To ovisi o tome gdje sjedite u zrakoplovu, jer postoje dijelovi zrakoplova koji se manje tresu tijekom turbulencija. 

Pilot Jonny Knowlson na društvenim mrežama popularan i poznat kao Jonny the Pilot, otkriva na kojim sjedalima u zrakoplovu nećete osjetiti turbulencije, ali otkriva i koja sjedala su idealna za dobar san i kako saznati koja sjedala u zrakoplovu imaju dodatni prostor za udobno ispružiti noge.  

- Ako ste jedan od putnika koji paničare tijekom turbulencija i želite ugodan let onda su idealna sjedala za vas iznad krila zrakoplova - kaže Jonny za Daily Mail.

Za sve koji se tijekom leta žele dobro naspavati i uživati u tišini neka biraju sjedala u prednjem dijelu zrakoplova ili što dalje od motora koji stvara buku. Prednji dio zrakoplova je udaljen i od WC-a koji se nalazi u stražnjem dijelu i u kojem često zna biti gužva i buka. Ako baš ne uspijete doći do prednjih sjedala uzmite ona u sredini, nemaju privlačan pogled kao sjedala uz prozor ali san će vam biti bolji - kaže pilot.

Putnicima preporučuje da posjete stranicu Seat Guru koja nudi odlične savjete u vezi odabira idealnog sjedala. Na toj stranici morate dati podatke o zrakoplovnoj tvrtki s kojom letite, broj leta i datum planiranog putovanja.

- Nedavno sam letio u Ženevu Airbusom A319. Prema Seat Guru red 10 sjedala B,C,D i E imala su dovoljno prostora za udobno namjestiti i ispružiti noge tijekom leta. - kaže pilot.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije