Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za kritiku ili pohvalu?

Ovom modnom kombinacijom Milanka Opačić plijenila je pozornost u Saboru

Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
08.02.2017.
u 12:14

Milanka Opačić odabirom odjeće privlači pozornost i nisu uvijek sve njene modne kombinacije za pohvalu, a je li i danas pogriješila, prosudite sami

Godinama je Ingrid Antičević Marinović plijenila najviše pozornosti svojim modnim izričajem u saborskim klupama, a sada je pozornost sve više usmjerena na njezinu kolegicu Milanku Opačić.

Političarka je već neko vrijeme odana klasičnom poslovnom looku i tek katkada zna napraviti odmak od takvog izgleda, a modni kritičari te odmake uglavnom ne ocjenjuju dobrima i savjetuju joj da se drži klasičnog izgleda i klasičnih krojeva koji joj najbolje stoje. 

Danas je Milanka Opačić u Saboru opet privukla pozornost svojim modnim odabirom; žutom vestom neobičnog kroja i suknjom od, pretpostavljamo, umjetne kože. 

Nije baš riječ o klasičnoj poslovnoj odjeći i ova kombinacija možda i nije najsretniji odabir za Sabor. 

>>Saborska modna pista: Što žene vole

>>Kako se odijevaju hrvatske političarke i gdje griješe?

Komentara 11

Avatar Merkwürdigliebe
Merkwürdigliebe
12:32 08.02.2017.

I dok je tako plijenila pažnjom, za njezinog je mandata donesen Obiteljski zakon koji je ubrzo stavljen izvan snage.

Avatar Vuglec
Vuglec
12:31 08.02.2017.

Umjesto analize što je korisno gospođa Opačić napravila za građane ove države dok je bila ministrica, bavite se sa time što je obukla?! Pa stavite onda ovo što je obukla pod izvanredne vijesti to je doseg vašeg novinarstva!

OB
ObrenM
12:42 08.02.2017.

Gdje su postenjaci iz V.L.Kada se ovoj nesto prigovori softver odmah dodjeli i negativni rezultat.Znaci jos uvjek jaka struja S-dpeovih minornih snaga vlada u Vecernjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije