Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji i Gourmet

Ovog Uskrsa razmazite svoje najdraže posebnim desertom!

Ovog Uskrsa razmazite svoje najdraže posebnim desertom!
Foto: VL
18.04.2019.
u 10:12

U subotu 20. travnja potražite posebni puding na dar uz Večernji i Gourmet

Vaši najmiliji veliki su poznavatelji i obožavatelji ukusnih slastica? Odlično – za vas imamo pravo iznenađenje! Otkrijte kako brzo i lako pripremiti puding-kremu za savršene nougat ili kokos-torte i kolače.

Tražite još brži i jednostavniji desert? Nema problema, pudinge možete napraviti i kao samostalan desert! Riječ je o Dr. Oetker Special pudinzima, a potražite ih na dar uz Večernji list i Gourmet u subotu 20. travnja!

Dr. Oetker Special Puding za nougat tortu može se pripremiti kao samostalan lagani desert vrhunskog okusa lješnjaka ili kao puding-krema za pripremu savršene nougat torte i kolača. Slastice s okusom nougata idealne su za sve prigode pa tako i za Uskrs, a na vama je samo odluka hoćete li uživati u pudingu, omiljenom kolaču ili nougat torti – što god odlučite, kraljevski užitak s najmilijima je zajamčen!

Dr. Oetker Special Puding za kokos-kocke idealan je za kremaste kolače s biskvitom jer osigurava puninu okusa laganog i egzotičnog kokosa. Ovaj puding odličan je i kao zaseban desert i odlično se kombinira sa svim vrstama biskvita i keksa. Slastice s egzotičnim okusom kokosa idealan su podsjetnik na rajsko ljeto, na vama je samo odluka hoćete li uživati u pudingu, omiljenom kolaču ili keksima, ali jedno je sigurno – sigurno nećete pogriješiti!

Provjerena receptura te brza i jednostavna priprema najzaslužniji su što su Dr. Oetker pudinzi toliko obožavani među potrošačima. Priprema je brza i jednostavna – dovoljno je samo dodati mlijeko i šećer te promiješati i kremasto savršenstvo je spremno! Njegova posebno bogata i pjenasta tekstura, prilagođena kremama za kolače, donosi užitak okusa kojem nitko neće moći odoljeti!

U subotu 20. travnja uz Večernji i Gourmet izaberite svoj okus – nougat ili kokos i brzo i lako uživajte u omiljenim slasticama.

Slatki Uskrs žele vam vaš Večernji i Gourmet!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije