Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad ide nizbrdo

Ovo su znakovi da vaša veza nema dobru budućnost

Veza
shutterstock
17.11.2018.
u 15:48

Osobu s kojom smo u vezi trebamo prihvatiti onakvu kakva jest, odnosno, tek malo "modelirati", ali da ne izgubi svoje ja. Pri tome je bitno znati kako se nosite s manama vaše voljene osobe.

Privukli ste jedno drugo na prvi pogled, on je sve što ste tražili od muškarca, a ona je jedna od najprivlačnijih žena koju ste vidjeli u svom životu? Ipak, govori li vam i srce da je to to? Ili ste se ipak zapitali ima li to sve smisla do kraja života?

Ovo su neki od znakova u vezi koji pale alarme da vaš odnos vjerojatno nema blistavu budućnost.

Ne podnosite njegove/njene mane

Osobu s kojom smo u vezi trebamo prihvatiti onakvu kakva jest, odnosno, tek malo "modelirati", ali da ne izgubi svoje ja. Pri tome je bitno znati kako se nosite s manama vaše voljene osobe. Ako vas izbacuju iz cipela i kontinuirano vas živciraju, možda to nije osoba s kojom želite provesti ostatak života. Ako vas ta osoba svaki dan s nečim iritira, umjesto da vas uveseljava, vjerojatno imate odgovore na pitanja o tome želite li nastaviti tu vezu.

Nitko nije savršen, no trebali biste voljeti većinu stvari, ponašanja, navika osobe s kojom ste u vezi. Ako je vaga prevagnula da vam više stvari smeta, onda...

Nije vam zabavno biti zajedno

Imate različite poglede na to kako bi trebala izgledati vaša savršena večer. Ako ponekad želite napraviti nešto drugačije, izići u petak navečer vani umjesto da i tu večer provedete kao i svaku drugu pred TV  ekranom, a ne nailazite na odobravanje, u vezi ste s osobom koja nije spremna na kompromise. Nedostatak zajedničkijh aktivnosti vodi vezu u monotoniju iz koje je teško izvući nešto zabavno. Vjerojatno nećete moći još dugo ostati u takvom odnosu. 

Vaši prijatelji ne odobravaju vaš izbor

Čini se kako je ipak ponekad bitno što će drugi reći, barem oni koj su vam bliski i kada je riječ o vašem zboru partnera. Mnoge nesuglasice mogu nastati ako vaše društvo ne prihvaća vašeg partnera ili partnericu. Možete li zamisliti kako bi izgledalo zajedničko druženje uz prijeke poglede ili došaptavanja? Ili će takva druženja jednostavno postati nemoguća misija? Ako vaši prijatelju ne odobravaju tu vezu, vjerojatno ćete shvatiti da tajodnos nema budućnosti. 

Pogledajte i video 4 mjesta na ženinom tijelu koja ne biste trebali dirati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije