Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLUŠAJTE SAVJETE

Kako održati sretan brak u tri različita razdoblja života? Vrlo jednostavno

18.10.2019.
u 10:13

U vrijeme kada polovica brakova završava razvodom, ustrajna je žena podijelila savjete kako svladati sve prepreke na putu jednog dugog i uspješnog braka.

Starija žena koja je već dugo godina u braku za The Frisky je podijelila savjete za dug i uspješan brak. Svoje je savjete podijelila u tri kategorije prema vremenskom periodu; vrijeme medenog mjeseca, vrijeme roditeljstva i vrijeme kada ste u iskušenju da prevarite svog partnera. 

Tijekom medenog mjeseca, kako kaže ova žena, budite zahvalni na malim stvarima. Sačuvajte snagu za velike probleme. Rasporedite uloge prema afinitetima; ako je vaš muž dobar u kuhinji dopustite mu da kuha. Nemojte misliti da možete promijeniti svojeg partnera u jednome danu, teško ćete ga promijeniti uopće. 

Kada postanete roditelji imajte na umu da većina djedova i baka žele biti uključeni u vaš život i život djeteta. Nema potrebe da iz odgoja isključite muža. Planirajte kako odgajati djecu, baš kao što planirate kućanske poslove. Održavajte prijateljstva jer će vam trebati kada vas djeca umore. 

Kada ste u iskušenju da prevarite svojeg partnera, odnosno muža ili ženu, budite na oprezu koliko to može nauditi vašem braku. Uočite da se radi samo o trenutnoj želji, odnosno iskušenjima. Ako vaš partner zastrani, razgovarajte o tom problemu i probajte ga riješiti na najbolji mogući način. Ne miješajte se u tuđe poslove, gledajte isključivo svoj brak. 

Poslušajte ljubavne savjete koje su podijelile kumice s placa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije