Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh zajamčen

Ovo su tajne super seksi žena! Naučite njihove trikove

seksi žena
Foto: Thinkstock
05.02.2014.
u 23:00

Kada se opraštate, nemojte samo otići, okrenite se i pogledajte ga za trenutak.

Super-seksi žene ulijevaju strahopoštovanje. One izgledaju življe, moćnije i ljepše od ostalih pripadnica ljepšeg spola.

Energija kojom odišu je gotovo životinjska i magnetski privlači pripadnike oba spola.

Fascinantno je kod ovakvih žena što je njihov izgled otporan na godine i promjene u fizičkom izgledu, a ono što je kod njih seksi ima malo veze s godinama ili figurom.

Nije sve u kemiji

Neke žene su super seksi zbog biokemije koju posjeduju. To je feromon, koji predstavlja njihov prirodni miris i aromu tijela, koja privlači i muškarce i žene. Međutim, feromoni se ne mogu umjetno napraviti, i nijedan parfem ih nije uspio vjerno kopirati! Feromon ili posjedujete ili ne.

Međutim stvari koje bilo koja žena može učiniti kako bi bila seksi, ima mnogo. Većina se svodi na jezik tijela i usavršavanje verbalnih komunikacija; ali one, također, moraju znati i da slušaju što drugi pričaju.

Jedan od najlakših načina da postignete seksi izgled je korištenje ruku. Koristite ih za naglašavanje svojih riječi. Zavijte ih, provokativno oko struka ili vinske čaše, otkopčajte polako jedno dugme na džemperu ili košulji, dotaknite sagovornika.

Ostali tjelesni znaci koji odišu seksepilom su prekrižanje nogu, oblizivanje usana, kontakt očima i nagnutost naprijed.

Naučite čitati i muškarčev govor tijela: raširene nosnice su znak da ga privlačite. Kada se opraštate, nemojte samo otići, okrenite se i pogledajte ga za trenutak.

Aktivno slušanje, koje je terapeutska vještina, također može biti super-seksi. Stvar je u koncentraciji. Gledajte ga dok vam se obraća; šarajte pogledom između njegovih očiju i usana.

I zapamtite: ne morate biti super-seksi svo vrijeme. Fokusirajte vašu seksualnu energiju na period kada vam je najviše potrebna. To je oružje i to moćno. Koristite ga kad želite.

>>'U potrazi sam za blagom. Mogu li ga potražiti oko tvojih grudi?'

>>Muškarci, kako stojite? Žene su izabrale idealnu veličinu penisa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije