Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmislite o tome

Ovo su stvari koje ne biste trebali raditi u krevetu

par u krevetu
Thinkstock
17.12.2018.
u 20:34

Stručnjaci savjetuju da ove česte pogreške svakako trebate izbjegavati...

Vaša spavaća soba bi trebala biti oaza mira i sigurna zona u kojoj ćete se opustiti i odmoriti, razmijeniti nježnosti s voljenom osobom. No, često upravo u toj "sigurnoj zoni" radite nešto što ne biste trebali. Stručnjaci savjetuju da ove česte pogreške svakako trebate izbjegavati...

Ne svađajte se prije spavanja

Mnogi parovi će prije odlaska na spavanje izvući neke teme za razgovor, za koje nisu imali vreemna tijekom dana. Sami, unutar četiri zida svoje spavaće sobe, osjećate se dovoljno opuštenima za otvoreni razgovor. No, ako komunicirate o nekim osjetljivim temama, to može biti dvostruki nož u leđa. Umjesto da provedete kvaliteteno vrijeme zajedno, rasprave mogu otići u krivom smjeru i razviti se u ljutnju i svađu, koju biste svakako trebali držati izvan svoje spavaće osobe. Nikako nemojte odlaziti na spavanje ljuti. Neka vaša spavaća soba ostane i dalje "sigurna zona".

Pogledajte i galeriju Ne žele čipkaste grudnjake, žicu i dekolte

par u krevetu
1/5

Nemojte se sramiti otkriti svoje fantazije

Mnogima je ovo tabu tema i nešto što ne otkrivaju tako lako. Strah od odbijanja i toga što će druga strana misliti o vama može biti kočnica zbog koje ćete radije ostajati pri svojim uobičajenim seksualnim navikama. Savjet stručnjaka za veze je da svakako otvoreno razgovarate o tome kako biste našli zajednički jezik i otkrili što odgovara vama kao paru, a što ne. Osim što ćete izbjeći neke neugodne situacije u budućnosti, možda ćete upravo na ovaj način podići vaš seksualan život na neku novu razinu. 

Nemojte glumiti zadovoljstvo

Iako želite svog partnera razveseliti i pokazati koliko uživate jedno s drugim, sasvim je legitimno reći kada vam nešto nije po volji ili da ne uživate. Nemojte glumiti orgazme ili zadovoljstvo jer ćete na taj način samo dodatno poticati drugu stranu da nastavi raditi to što radi jer smatra da ste vi zadovoljni. Nemojte glumiti, recite otvoreno što vam smeta, a što vas uzbuđuje. 

Ne prenosite stres u vašu spavaću sobu

Ako ste imali napiran radni dan i pod stresom ste, nemojte i dalje biti u takvom raspoloženju u spavaćoj sobi. Kako smo rekli, to bi trebala biti vaša oaza mira i ono što se dogodilo je iza vas i dopustite sebi da se u miru svoje sobe opustite i raspoložite. Brige ostavite iza sebe ili barem za novi radni dan, a vrijeme u spavaćoj sobi posvetite samo sebi i svom partneru. 

Ne kritizirajte

Nitko od nas nije savršeni svi imamo neke svoje mane. I dok neki smatraju da su najveće mane karakterne osobine, neki imaju problema sa svojim tijelom. Temale nesavršenosti ne trebaju biti razlog konflikta ili tema razgovora, posebice ako zanemarujete svoje i kritizirate tuđe. Veličina penisa, dojki, mlohavi trbuščić, nije nešto što bi trebalo biti presudno ili imati ikakav utjecaj na to kakao će vas druga strana doživljavati. 

Pogledajte i video Voće koje bi dijabetičari trebali jesti

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Langemonka
Langemonka
00:59 18.12.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije