Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš hoće

Ovo su situacije u kojima će seks 'popraviti stvar'

seks
Foto: Thinkstock
1/4
22.09.2017.
u 09:12

Postoje neke situacije, životne, u kojima će barem raspoloženje popraviti - seks.

Mnogi će reći kako se seksom ne mogu riješiti neki problemi u vezi. Slažemo se, potrebna je komunikacija prije svega. No, postoje neke situacije, životne, u kojima će barem raspoloženje popraviti - seks. 

Kad vam je dosta svega

Umor i osjećaj beznađa najčešće pogađa osobe koje žive u stresnom okruženju, posebice ako se ne bave tjelesnom aktivnošću. Seks je stoga odličan izbor, potrošit ćete kalorije, popravit će vam se raspoloženje, vrijeme ćete "potrošiti" kvalitetno, a i napraviti nešto za svoju vezu. 

Stresan dan na poslu

Mnogima je ovo gotovo svakodnevnica, a akumulirani stres može dovesti do raznih zdravstvenih problema. Kako se to ne bi dogodilo, potrebno je naći način za opuštanje nakon stresnig dana. idite na fitness, s prijateljima na piće ili večeru, neki beauty tretman ili se opustite u toplini svog doma s čašom vina i voljenom osobom... Malo romantike i strasti "izbrisat" će stres. 

Kada se ne možete odlučiti gdje ćete izići

Nije da vam je potreban izgovor za seks, ali kad se već ne možete dogovoriti ili odlučiti, odgodite to za neki drugi put, a seks može biti dobar izbor umjesto izlaska. Film će se prikazivati i sutra, a restoran će raditi i iduće dane, zar ne?

"Make up" seks, odnosno seks pomirbe

Nema para koji nije iskusio ovakav seks barem jednom u vezi. I složit ćete se: Odličan način da zaključite svađu. 

Riješit će vas štucavice

Da, zanimljiva metoda "liječenja" neugodne pojave štuvacice. Isprobali smo svakakve metode koje su nam prenijele naše bake i majke, ali ovu metodu nismo čuli. Ako ništa drugo ne pomaže, vrijedi isprobati. Nemate što izgubiti. 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:33 22.09.2017.

super važno da da je sex dobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije