Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Ovo su seksi faze kroz koje prolaze – žene

Žena
Foto: Thinkstock
22.01.2015.
u 21:36

Žena koja želi biti zadovoljena – obično djeluje vrlo stimulativno na partnera

Uzbuđenje brzog seksa

U nekom trenutku života neminovno nestaje strpljenja ili vremena za duge predigre i postupno građenje uzbuđenja. To je situacija u kojoj treba isprobati brzi seks. Velike su šanse da otkrijete kako se možete lako uzbuditi i brzo doživjeti orgazam. Zbog čega je brzi seks toliko dobar? Zato što ste usredotočeni na osobno zadovoljstvo i načine da ga doživite, a nemate vremena ni prilike razmišljati o drugim stvarima. Žena koja želi biti zadovoljena – obično djeluje vrlo stimulativno na partnera.

(Namjerni) celibat

Ovo nije odraz nerješivog problema u vezi, psihološke traume niti vjerskih uvjerenja, već svojevoljna odluka da se neko vrijeme odmorite od seksa. Razlog može biti slomljeno srce zbog prekida ili nepromišljen seks za jednu noć. U svakom slučaju, isplati se apstinirati od seksa u kratkom razdoblju da bi se stekla perspektiva na dulje staze. Tako ćete jasno sagledati što ste pogrešno radili u, na primjer, posljednje dvije propale veze ili u ovoj sadašnjoj, koja "škripi" već neko vrijeme. Ova stanka i distanciranje od događaja pomoći će vam da uvidite što očekujete u životu, posebno od partnera, ali i da smislite kako ćete to postići. Čak i u vezi u kojoj sve funkcionira – privremena apstinencija može pojačati želju i zadovoljstvo u seksu.

Siguran seks

Sudeći po filmskim prikazima seksa, mnogi stječu (uglavnom) pogrešan dojam da se najveća strast i zadovoljstvo doživljavaju samo u namjerno zaustavljenom dizalu, trganju odjeće sa zanosnog tijela ili pak na uredskom stolu. Međutim, u stvarnosti se ispunjavajući seks može temeljiti na osjećaju sigurnosti, opuštenosti i prepoznatljivosti. Dulja veza gradi povjerenje, nježnost i seksualne prečice, jer oba partnera znaju što druga strana voli. Drugim riječima, oboje se osjećate kao da ste kod kuće!

Ova faza može nastupiti nakon nekoliko zajednički provedenih godina, ili već poslije nekoliko mjeseci – nesigurnost nestaje, ostaje samo želja da zadovoljite jedno drugo.

>>Nakon ovoga svi će obožavati jutarnji seks

>>Ako vas guši seksualna rutina, ovo je rješenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije