Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e, da...

Ovo su pogreške koje radite s donjim rubljem, a da niste ni znali

žena, traperice, donje rublje
Thinkstock
07.09.2017.
u 16:40

Mnoge poznate svjetske zvijezde oduzimaju dah na crvenim tepisima otkrivajući kroz prozirne ili visoko rezane haljine da ne nose donje gaćice. Seksi? Svakako! Zdravo? Nikako!

Većina ljudi najveću pozornost posvećuje "vanjskom" odijevanju, odnosno modnim komadima koji će biti vidljivi ostalima. Istovremeno, odabir donjeg rublja prije, primjerice, odlaska na posao, mnogima je manje bitan. 

No, to ne bi trebalo tako biti. Krivi odabir donjeg rublja može itekako uzrokovati neke neugodnosti, ali i zdravstvene probleme. Evo o čemu je riječ...

Čipka ili pamuk

Pamučno donje rublje nije najatraktivnije na svijetu. To znamo. Kada se žene žele osjećati seksi, posegnut će za nekim čipkastim gaćicama. Ipak, ma koliko bile neprivlačne i "bapske", pamučne gaćice su najzdraviji izbor. Ostali materijali mogu zadržavati vlažnost, ne propuštaju zrak i na taj način omogućavaju razvitak bakterijskih i gljivičnih oboljenja vagine. Ako baš "morate" nositi donje rublje od sinetetčkih materijala, birajte one koje imaju pamučnu tkaninu koja se naslanja na vaginalni otvor. 

Tangice

Obožavamo ih. Ali one su jedne od "najopasnijih" modela gaćica. Uski, stražnji dio tangica izložen je bakteriji E. coli koja je najčešća bakterija u našim crijevima. Potrebgno je da se gaćice pomaknu tek za koji cenmtimetar i da bakterije stignu do vaginalnog otvora. Osim toga, tangice će lako uzrokovati i iritaciju kože. 

Spavanje

Ako ste podložni čestim gljivičnim ili bakterijskim infekcijama, preporuka stručnjaka je da spavate goli. Ako vam ova ideja nije privlačna, posebice u ovakve, hladnije dane, imajte na umu da ima i za to rješenja. Odjenute svoju omiljenu pidžamu, a ispod nje ne trebate nositi donje rublje. Ostavite da tijekom noći vaša genitalna zona "diše". 

Bez gaćica po danu

Mnoge poznate svjetske zvijezde oduzimaju dah na crvenim tepisima otkrivajući kroz prozirne ili visoko rezane haljine da ne nose donje gaćice. Seksi? Svakako! Zdravo? Nikako! Nemojte nositi odjeću, posebice ne traperice, bez donjeg rublja. Izloženiji ste infekcijama i razvijanju nekih genitalnih poteškoća. 

NE donjem rublju u sušilici

Iako je mnogima jedan od najlakših načina donje rublje nakon pranja ubaciti u perilicu i nakon toga brzo posložiti u ormar, stručnjaci za tkanine savjetuju da se ipak donje rublje suši na zraku. Na taj će način dulje trajati, vlakna će dulje ostati čitava, a s obzirom da se radi o manjim komadića odjeće, ne bi trebalo biti problem pronaći malo mjesta za gaćice i grudnjake na stalku za sušenje. 

 

Komentara 3

IL
ilijan1a
21:06 07.09.2017.

Za koga se one osjećaju sexy?

M3
Miške 3
17:34 07.09.2017.

Pročitao sam članak u nadi da ću vidjeti ono ispod čipkastih gaćica.

BL
bljak007
19:58 07.09.2017.

Uh, pa će susjed vidjeti što dama nosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije